21 Ha Private Lake, Zwembad, Paddle Tennis, Cadalso de los Vidrios, Spanje

Cadalso de los Vidrios
Privélandhuis • 10 kamer(s) • 7 bed. • 4 bad. • 1440 m² • Tuin-niveau • ref: Finca Palacete Cadalso 21 ha
€ 890.000
VOLLEDIGE VIDEO IN EXTRA LINK **360 VIRTUELE TOUR BESCHIKBAAR**
Rustieke Finca van 21,4 hectare met prachtige luxe alpine stijl villa van 525m² 50 minuten van Plaza de España, midden in de natuur, omgeven door bossen. Het heeft een beek met een eigen reservoir met waterval, overdekt zwembad, paddle tennisbaan, stallen, dierenschuren en opslag, eigen bron, elektriciteit van het netwerk, enz.

De boerderij is volledig omheind en met goede toegang vanaf de weg.

Uitstekende kwaliteiten en staat van instandhouding, omdat het gebruik van de boerderij altijd als een gewone verblijfplaats is geweest.

Gelegen in een beschermd gebied van het Natura 2000-netwerk in de speciale beschermingszone voor vogels genaamd "BEKKENS VAN DE RIVIEREN ALBERCHE EN COFIO" / ZEPA "STEENEIKEN VAN DE RIVIER DE ALBERCHE EN DE RIVIER DE COFIO", ongelooflijke omgeving, midden in de natuur, vol bossen en inheemse fauna, waar niemand in de buurt kan bouwen of de ongelooflijke uitzichten kan wegnemen. Het uitleggen van het gevoel dat in dit pand wordt geleefd, is moeilijk in woorden te beschrijven.

1440m² gebouwd in verschillende gebouwen. Main van 525m, Zwembad van 40m² met telescopische afdekking, Paddle tennisbaan, 1 stenen huis met open haard op de top van de boerderij met uitzicht op de bergen, 1 houten hut in een boom, magazijn van 500m² en 2 verdiepingen, een ander magazijn van 250m², nog eens 110 m², en nog een aantal constructies rond 50m² elk.

Het dak van het hoofdgebouw is gemaakt van Segovische puntgevelleisteen met schuine ramen. De vloeren en deuren van slaapkamers en woonkamer, zijn gemaakt van grenenhout, met massieve deuren in middeleeuwse stijl, van hetzelfde materiaal is de toegangstrap naar de 1e verdieping en de balustradeleuning, de zolder is voorzien van vloerbedekking en de rest van de kamers zijn geplaveid met steengoedplaatjes van verschillende vormen en kleuren.

Het hoofdgebouw heeft 4 verdiepingen.

SEMI-KELDER 190m² ca.
Speelkamer 50m² met biljart, tafelvoetbal, schaaktafel, banken en anderen, 1 kelder, 1 garage 50m², werkplaats, machinekamer en berging.

BEGANE GROND 160m² ca.
2 woonkamers met open haarden, grote keuken met gerechten naar de woonkamer, 2 slaapkamers die een badkamer delen, ongelooflijke middeleeuwse verdelershal, 200m² op 3 terrassen (100m², 50m² en 50m²), plus het achterste gedeelte met pergola en tuinhuisje, gereedschaps- en gereedschapsschuur, kooi voor vogels en reptielen, hondenhok, enz. In de achtertuin is er een kleine barbecue met klassieke oven in een granieten stenen gebouw in metselwerk en bedekt met hout en leisteen, het is onafhankelijk van het huis en heeft een bronzen bel voor mogelijke kennisgevingen in de boerderij.

EERSTE VERDIEPING 80m² ca.:
2 zeer grote slaapkamers met hun respectievelijke grote badkamers en suite en 2 balkons naar de tuin, een andere kamer die dienst doet als kantoor en een prachtig houten balkon met toegang vanuit de hal via een houten trap met balustrade.

ZOLDER 50m² ca.:
2 zolderkamers met vloerbedekking en volledig bedekt met hout (Valsaín pine - Segovia), met isolerende kamer aan het plafond, het delen van een toilet, en een hal verdeler met ingebouwde kledingkast.

Alle kamers op alle verdiepingen hebben buitenramen, inclusief die in de kelder, met klassiek smeedijzeren rooster.

De stroom komt van het net van het energiebedrijf. Het water uit de put waarmee de boerderij wordt bevoorraad, is prima en van hoge kwaliteit, niet ontbreekt het hele jaar door. Het wordt opgeslagen in de gesloten tank van 40.000 liter. Het heeft ook een olieverwarmingssysteem.

De terrassen liggen op het zuiden met een prachtig uitzicht op de bergen vanuit alle kamers en lounges, en in het noorden grote tuin met beperkte stenen parterres en prieeltjes geplaveid met Segovische leisteen.

Stevige aanbiedingen zullen zorgvuldig worden bestudeerd na het persoonlijke bezoek van het landgoed.

Ruimten

Kamers10
Slaapkamers7
Badkamers4
Parkeerplaatsen (binnen)3

Oppervlakken

Leven1440 m²
Kavel210000 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Eetruimte
Garage
Gastensuites
Hot-tub
Intercom
Internet
Tennis
Tuin
Wijnkelder
Zwembad

Cadalso de los Vidrios, Cadalso de los Vidrios

Panoramisch weergave op bergen
TypeHuis
VoorwaardeGoede conditie
ReputatieHoog niveau
OmgevingRustig, Groen, Bergrug, Residentieel, Platteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens