Onroerend goed: te koop in Fairways Walvisbaai

Walvisbaai
Vastgoed • 3 bed. • 2 bad. • ref: 3130959
€ 153.427

Exquise Walvis Bay Haven met CC-registratie - een zelfvoorzienend meesterwerk van elegantie en functionaliteit!

Genesteld in het hart van Walvisbaai, herdefinieert dit opmerkelijke pand met CC-registratie luxe en comfort en biedt het een zelfvoorzienende levensstijl als geen ander. Elk detail van dit huis is zorgvuldig ontworpen om moderne verfijning te combineren met praktisch gemak, waardoor een harmonieuze woonervaring ontstaat die echt opvalt.

Belangrijkste kenmerken:

Meesterlijke slaapkamersuite: Geniet van het comfort van de hoofdslaapkamer, met een complete en-suite badkamer, een ruime kleedkamer en een schuifdeur die naadloos aansluit op het buitenleven.

Twee secundaire slaapkamers delen een prachtig ontworpen complete badkamer, die ervoor zorgt dat elegantie elke hoek van het huis doordringt.

Efficiënte wasserij en bijkeuken met een aparte wasruimte met wasmachine-uitgangen en de bijkeuken met een vaatwasser-uitloop, wat een vleugje praktisch toevoegt aan de dagelijkse routines.

Het hart van het huis beschikt over een gastronomische open keuken versierd met overvloedige ingebouwde kasten, strakke werkbladen van kwartscomposiet en voorzieningen voor een gasfornuis en kookplaat.

Een open woonkamer, eetkamer en een uitgestrekte familiekamer/entertainmentruimte zorgen voor een naadloze stroom, aangevuld met een overdekte barbecue die perfect is voor bijeenkomsten.

Een speciale kantoor-/studieruimte met een schuifdeur biedt een rustige ruimte om te werken of te studeren.

-Geniet van de flexibiliteit van een open gastenverblijf met een eigen keuken, ingebouwde kasten en badkamer, compleet met een aparte geiser voor extra gemak.

-Blijf koel met vier strategisch geplaatste airco's en controleer de privacy met zonwering in alle kamers.
-Geniet van gezuiverd water uit het omgekeerde osmosesysteem in de keuken, aangevuld met een waterfiltersysteem voor buiten.
-Veiligheid staat voorop met een volledig CCTV-systeem dat kan worden bediend via mobiele telefoon en tv, inbraakstangen, een alarmsysteem en beveiligingsbalken. Aluminium ramen en veiligheidspoorten versterken de voor-, zij- en achterkant van het huis.
-Het pand beschikt over een geautomatiseerd sprinklersysteem, een zonnegeiser en een zonnegeiser van 350 liter, gecombineerd met een wateropslagtank en motor van 2500 liter.
-Ervaar gemoedsrust met een generatorfaciliteit.
-Communiceer moeiteloos met een intercomsysteem bij de voorpoort, terwijl een kinderspeelframe met een glijbaan een vleugje vreugde toevoegt.

Bovendien is dit huis niet alleen een oase van luxe, maar ook een zelfvoorzienend wonder. Het is doordacht ontworpen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren, gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen, waterbesparingssystemen en meer, waardoor een harmonieuze coëxistentie met het milieu wordt gegarandeerd.

Geniet van een uitzonderlijke levensstijl waarbij elk detail verfijning en comfort uitstraalt, terwijl u zelfredzaamheid omarmt. Dit juweeltje uit Walvisbaai, met zijn betoverende kenmerken, wacht op zijn veeleisende eigenaar!

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Airconditioning
Intercom
Internet

Walvisbaai

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op binnenplaats