Huis voor Kopen in Pont-du-Château, Frankrijk

Pont-du-Château
Huis • 2 kamer(s) • 1 bed. • 69 m² • ref: 1349615
€ 150.000
iad France - Dylan Brito Beito biedt: Herenhuis in Pont-du-Château, ideale eerste aankoop. U komt binnen in een charmante woonkamer met open keuken naar eetkamer. Op het lagere niveau, een slaapkamer en een doucheruimte met een raam in elke kamer die licht binnenbrengt. Een kleedkamer en toilet completeren deze verdieping. Op de bovenste verdieping, de woonkamer.
De ramen, radiatoren en warmwatertank zijn minder dan 2 jaar geleden vervangen. Hierdoor is het energieverbruik veel zuiniger en komt het niet overeen met het EPD-label.
Een binnenplaats van ongeveer 60m2 aan de voorkant van het huis maakt deze woning compleet.

Daarnaast is het heel gemakkelijk om op het erf of op straat te parkeren.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over het energielabel voor deze woning: ENERGIEKLASSE G-index 561 en KLIMAATKLASSE C-index 18. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van de heer Dylan Brito Beito EI (ID 71138), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Clermont-Ferrand onder het nummer 918557521, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers2
Vloeren2
Slaapkamers1

Oppervlakken

Leven69 m²
Kavel60 m²
Terras

Pont-du-Château

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op binnenplaats
Energie-efficiëntiegraad
G
561
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
C
18