Villa te koop in Clusane, Italië

Clusane, Via Don Pierino Ferrari
Duplex • 3 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • Met halve verdiepingen
€ 840.000

Luxe villa op twee niveaus met uitzicht op het zwembad, bestaande uit een grote en lichte woonkamer, keuken, hal en badkamer, op de eerste verdieping, n. 3 slaapkamers, een met eigen badkamer en inloopkast, hal, een grote badkamer en een groot zonneterras met jacuzzi.
De villa wordt gecompleteerd door een grote aangelegde tuin met irrigatiesysteem.
De villa is direct verbonden met de dubbele garage om meer comfort en privacy mogelijk te maken en een functionele accessoireruimte voor hobbygebruik.
De behuizingsoplossing is compleet met een fotovoltaïsch systeem van 6 kW, waardoor het een energiecertificaat van klasse A4 heeft.
De voorgestelde woonoplossing zal compleet zijn met keuken- en woonkamermeubilair. Op dit moment heeft de klant de mogelijkheid om te kiezen voor het aanpassen van vloeren, badkamerbekleding en binnendeuren. Gepersonaliseerde betalingen.

ISEO LAKESURY is een innovatief en avant-gardistisch project dat werd geboren in de gemeente Iseo aan de oevers van het gelijknamige meer met het Franciacorta-gebied erachter. De residentie zal bestaan uit 24 wooneenheden met types zoals driekamerappartementen, vierkamerappartementen en villa's met grote terrassen en veranda's en grote aangrenzende tuinen en een overloopzwembad met solarium van buitengewoon genot voor 360° ontspanning. De modernste logica van duurzaamheid en energiebesparing, gegarandeerd door klasse A4-certificering, is aangenomen om de milieukwaliteit van de context te verhogen en te combineren met het meest innovatieve comfort. Elke voorgestelde oplossing staat open voor aanpassing en definitie van omgevingen op basis van verschillende behoeften.
Unieke woningen die zorgen voor een solide en veilige investering.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers3
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Kavel365 m²
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Buitenzwembad
Eetruimte
Garage
Oplaadpunt voor elektrische voertuigen
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Terras
Tuin
Wasmachine
Zwembad

Via Don Pierino Ferrari, Clusane

TypeAppartement
Bouwjaar2023
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens