Luxe 3 Bed Maison te koop op Eden Island –

Eden Island
Huis • 3 kamer(s) • 3 bed. • 4 bad. • 173 m² • ref: ES5553876
€ 840.000
Luxe 3 Bed Maison te koop op Eden Island – Seychellen

Esales Eigendom ID: es5553876

Locatie van de accommodatie

Eden Eiland
Seychellen

Prijs in dollars $ 900.000

Eigenaren website hier - https://seychelles.eliteresidences.eu/accommodation

PDF brochure hier – https://seychelles.eliteresidences.eu/Maison_83_by_Elite_Residences.pdf

Details van de accommodatie

Ontdek ongeëvenaard luxe leven in het hart van de Seychellen in dit prachtige Maison op Eden Island. Met slechts een beperkt aantal van deze exclusieve maisons beschikbaar, onderscheidt deze accommodatie zich met zijn adembenemende uitzicht op de oceaan, de jachthaven en de bergen die elke hoek van het landgoed sieren. Je wordt wakker met deze ontzagwekkende vergezichten vanuit een van de 3 luxe slaapkamers met eigen badkamer, waarvan twee op de eerste verdieping met een ruim balkon en een op de tweede verdieping met een groot raam, waardoor een meeslepende verbinding wordt geboden met de natuurlijke schoonheid van de Seychellen.

Dit herenhuis met meerdere verdiepingen biedt een open entertainmentruimte op de begane grond, die naadloos een volledig uitgeruste moderne keuken, een eethoek, een lounge en een handig gastentoilet combineert. Het pièce de résistance zijn echter de opvouwbare glazen deuren die u uitnodigen om naar buiten te stappen op het BBQ-terras en in een weelderige tropische tuin. Deze privéoase biedt niet alleen een rustige ontsnapping, maar beschikt ook over een eigen aanlegsteiger recht tegenover het Maison. Een speedboot met drijvende steiger is apart te koop voor diegenen die op zoek zijn naar opwindende avonturen op de azuurblauwe wateren.

Ingewikkeld ontworpen en volledig ingericht volgens de hoogste normen, deze eigenschap straalt elegantie en verfijning uit in elk detail. Als bonus omvat uw aankoop een vierpersoons elektrisch aangedreven voertuig (EPV) met een overdekte parkeerplaats, zodat u
om moeiteloos het Marina Estate te verkennen. Van privéstranden, gemeenschappelijke zwembaden en een clubhuis tot tennisbanen en een bruisend commercieel district, alles is slechts een korte EPV-rit verwijderd.

Wat dit Maison onderscheidt, is het unieke inkomstengenererende potentieel. Het wordt geleverd met een geldige vakantieverhuurvergunning, waardoor het niet alleen een idyllisch vakantiehuis is, maar ook een hoogrenderende investeringsmogelijkheid. Bovendien biedt het de mogelijkheid om je te kwalificeren voor Seychelles Residency, zodat je een stukje paradijs hebt om je eigen te noemen. Mis uw kans niet om dit uitzonderlijke stukje luxe leven op de Seychellen te bezitten - het is meer dan een huis; Het is een levensstijl en een investering in een bestemming van wereldklasse.

Belangrijkste kenmerken van Maison

* 3 slaapkamers met en-suite badkamers en een gastentoilet
* Volledig voorzien van airconditioning met temperatuurregeling in elke kamer
* Op loopafstand van het beste strand van het eiland met uitstekende snorkelmogelijkheden
* Groener deel van het eiland met een park en speeltuin, op slechts een paar meter afstand van het herenhuis
* Beschermd tegen de wind

Bezichtiging op afspraak is een echte aanrader om de natuurlijke schoonheid van deze locatie in je op te nemen.

Faciliteiten in het Eden Island

Eden Island is een residentiële jachthavenontwikkeling met een verscheidenheid aan voorzieningen voor bewoners en gasten om van te genieten. Deze omvatten:

* Prachtig aangelegde tuinen
* Spectaculaire waterwegen rondom het landgoed
* Vier privéstranden
* Drie zwembaden verspreid over het landgoed
* Clubhuis met volledig uitgeruste fitnessruimte en fitnesscentrum
*Tennisbanen
* Sportveld met kinderspeelplaats
* Een trimbaan
* 24-uurs beveiliging

Het clubhuis heeft een volledig uitgeruste fitnessruimte, een lounge en zwembaden. De tennisbaan is beschikbaar voor gebruik door bewoners en gasten. De openbare zwembaden bevinden zich in verschillende delen van het eiland en zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn vier stranden op Eden Island, elk met zijn eigen unieke charme. Eden Plaza is een winkelcentrum met een verscheidenheid aan winkels, restaurants en diensten.

* Diepwaterhaven die is uitgerust om superjachten van maximaal 100 meter lang te huisvesten
* Commerciële jachthaven met een scala aan charteraanbiedingen
* Eden Plaza Shopping Centre - biedt een breed scala aan winkels en diensten van een supermarkt tot banken tot restaurants, medische diensten, kledingboetieks en een spa.

Eden Island is een motorvoertuigvrije zone, dus de enige voertuigen die op de paden zijn toegestaan, zijn elektrische buggy's. Dit maakt het eiland een rustige en veilige plek om te wonen en te bezoeken.

.
OVER DE OMGEVING

De Seychellen zijn niet zomaar een bestemming; het is een paradijs in het midden van de Indische Oceaan, de Seychellen is een archipel van 115 eilanden in de Indische Oceaan, voor de kust van Oost-Afrika. Het is de thuisbasis van tal van stranden, koraalriffen en natuurreservaten, evenals zeldzame dieren zoals gigantische Aldabra-schildpadden. Mahé, een knooppunt voor een bezoek aan de andere eilanden, is de thuisbasis van de hoofdstad Victoria. Het heeft ook de bergregenwouden van Morne Seychellois National Park en stranden, waaronder Beau Vallon en Anse.

Bezoekers kunnen ervoor kiezen om de granieten binneneilanden van de Seychellen te ontdekken, gelegen rond de belangrijkste eilanden Mahe, Praslin en La Digue; Velen van hen staan bekend om hun perfecte poederachtige witte stranden omlijst door massieve granieten rotsblokken.

Natuurliefhebbers die de wandelingen en paden van de eilanden willen verkennen, zullen enkele van de zeldzaamste soorten fauna en flora op aarde tegenkomen. Nergens anders vind je het grootste zaad ter wereld, de Coco-de-Mer, of de zeldzame kwallenboom waarvan er nog maar acht overleven. Seychellen is ook de thuisbasis van twee UNESCO World Heritage Sites, namelijk; Aldabra - 's werelds grootste verhoogde koraalatol en het oerbos van Praslin's Vallee de Mai - de thuisbasis van de Coco-de-Mer-palm.

Als u een duik- of snorkelliefhebber bent, zullen de kristalheldere wateren van de Seychellen veel te aantrekkelijk zijn om te negeren; Het aanbieden van een levend tropisch aquarium, vol met vissen leven en gigantische kleurrijke koraalriffen. Het is de droom van elke duiker om naast walvishaaien, zeeschildpadden, manta's en dolfijnen te zwemmen; Dit is de kans van je leven en het is niet te missen!

Gezien de overvloed aan zeeleven, zou de droom van elke visser werkelijkheid kunnen worden. Of het nu gaat om wahoo, zeilvis, marlijn of tonijn in de diepe zeeën van de archipel of gewoon je vlieglijnen op de prachtige ondiepe vlaktes werpen, de Seychellen zijn de thuisbasis van de sensatie van de 'grote' vangst.

Een van de beste dingen van reizen is om verschillende culturen te zien. De cultuur van de Seychellen is een unieke mix van Afrikaanse, Europese en zelfs Aziatische invloeden. Lokale kunst, muziek en architectuur nemen de kenmerkende vorm aan van de volkstaal van de Seychellen. Ga op een culturele reis door een bezoek te brengen aan het koloniale centrum van 's werelds kleinste hoofdstad, Victoria. Hoogtepunten zijn The Court House, Kenwyn House, The Natural History Museum, The Main Post-Office en de 'Little Ben' Clock-Tower die meer dan 100 jaar oud is.

In het hart van dit paradijs ligt Eden Island, een privé kunstmatig eiland net voor de oostkust van Mahe. Het eilandresort bestaat uit een scala aan accommodaties, evenals een internationale jachthaven en Eden Plaza met een verscheidenheid aan winkels en restaurants om aan ieders wensen te voldoen.

De Seychellen met zijn zeldzame schatten en een jaar lang warm tropisch klimaat heeft voor elk wat wils.

MAiN KENMERKEN:

• 173m2 woonoppervlak
• 3 Slaapkamers
• 4 Badkamers
• Prachtig uitzicht
• Gemeenschappelijk zwembad
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van de Seychellen te ontdekken
• Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt
• Verhuurpotentieel via Airbnb en Booking.com
• Volledig ingerichte keuken
• Ingericht volgens de hoogste normen

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed op de Seychellen te kopen of te verkopen

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers4

Oppervlakken

Leven173 m²
Balkon
Gemeubileerd
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Barbecue
Fitnesscentrum
Oplaadpunt voor elektrische voertuigen
Tuin

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op zee