FASCINEREND PAND OP PERFECTE LOCATIE

Alicante, Carrer Girona, 28, 03001 Alacant, Alicante, España
Townhouse • 4 bed. • 3 bad. • 280 m² • ref: W-024PFQ
€ 695.000

Dit prachtige halfvrijstaande huis, gelegen op een steenworp afstand van de zee, om te genieten van het prachtige panoramische uitzicht, biedt maximale privacy op zijn drie niveaus. De 280 m2 bieden vier prachtige slaapkamers met uitzicht op zee, met twee badkamers, een van hen en suite. De accommodatie is in 2018 gerenoveerd.
Het elegante huis is mooi en fris stijl. Op de eerste verdieping ontvangen we de grote woonkamer met grote ramen, met veel licht en de aangename open haard. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een groot terras van ongeveer 50 M2 met privézwembad en met directe toegang tot de promenade, waar u met vrienden kunt genieten van uw prachtige avonden.
Op de tweede verdieping zijn verdeeld vier slaapkamers, twee badkamers, een en suite. Vanuit alle kamers kunnen we genieten van het uitzicht op zee. Moderne keuken met dubbele uitgang.
In de kelder vinden we een privégarage voor twee auto's met grote berging en een woonkamer met een bar, open haard, waar u kunt genieten van de beste cocktails met uw familie of beste vrienden.
Het huis is voorzien van airconditioning kanalen warm / koud.
Gemeenschap van weinig buren en met veel rust.

Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers3

Oppervlakken

Leven280 m²
Kavel80 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Garage
Zwembad

Carrer Girona, 28, 03001 Alacant, Alicante, España, Alicante

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeHuis
Bouwjaar1999
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens