Huis te koop in Espinar, Ciudad de Colón, Panama

Colón, 846F+GVJ, C. Golf, Colón, Panama
Dubbelhuis • 6 bed. • 5 bad. • 506 m² • 3de verdieping
€ 467.232

Welkom in uw nieuwe huis in het prachtige Colon City, Panama! Dit prachtige huis, omgeven door weelderige natuur, biedt u de perfecte combinatie van comfort en avontuur.

Gelegen op slechts 2 minuten van uw deur, vindt u een Olympisch zwembad, ideaal om te ontspannen en te genieten van de tropische zon wanneer u maar wilt. Bovendien biedt de nabijheid van het beroemde Panamakanaal, op slechts 10 minuten afstand, u de mogelijkheid om deze iconische site van historisch belang te verkennen en te genieten van het fascinerende uitzicht.

Dit prachtige huis met 3 verdiepingen biedt voldoende ruimte voor uw gezin en levensstijl. In de overdekte garage heeft u meer dan genoeg ruimte voor uw voertuigen en extra opslag. De 2 woonkamers bieden u mogelijkheden voor entertainment en ontspanning, terwijl de 6 slaapkamers een comfortabele ruimte bieden om te rusten.

Met 5 badkamers zorgt het huis ervoor dat alle gezinsleden hun privacy en gemak hebben. Op kantoor kun je met rust en concentratie vanuit huis werken. De ruime keuken is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden en het vieren van speciale momenten met uw dierbaren.

U hoeft zich geen zorgen te maken over vuile was, want de wasruimte is volledig overdekt, waardoor u een schone en handige ruimte heeft voor uw huishoudelijke taken.

Dit huis is meer dan een woning; is een huis waar u kunt genieten van de omliggende natuur, modern comfort en spannende attracties van de stad Colon. Mis de kans niet om dit juweeltje van jou te maken!

Ruimten

Slaapkamers6
Badkamers5
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven506 m²
Airconditioning
Alarm
Eetruimte
Parkeerplaats
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

846F+GVJ, C. Golf, Colón, Panama, Colón

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het bos