Waar luxe en lifestyle samenkomen

Wellsford, 169 Tomarata Valley Rd
Gemeubileerd huis • 3 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 467 m²
Prijs op aanvraag

169 Tomarata Valley Road is een luxe droomhuis gelegen op 88 hectare, niet te ver van de stadslichten of de stranden van de oostkust. De 467m2 grote build toont sublieme integratie van afwerkingsdetails met zijn glooiende landschap, gemaakt met de hulp van OCO Studios, een bekroond architectuur- en ontwerpbureau.

Het huis beschikt over 4 grote slaapkamers, een privébioscoop in huis, recreatieruimte, een prachtig zwembad, meerdere buitenlevenszones en zakken met privé ongerepte struiken waarvan kan worden genoten door actief te ontspannen of te foerageren en te grazen op uw eigen land.

De luxe slaapkamer is het ultieme toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige ontsnapping aan het einde van een drukke dag. Met een adembenemend uitzicht op glooiende heuvels en weelderig groen, is het de perfecte plek om te ontspannen en te ontspannen. Het hart van het huis is een ruime en gezellige aangelegenheid met ongelooflijke drie meter hoge plafonds, een heroïsche leisteenhaard en een bekroonde Duitse geïmporteerde keuken van Poggenpohl Luxury Kitchens.

Het huis is een unieke eigenschap, een huis van hart en integriteit, en een huis dat ongetwijfeld de weg zal vrijmaken voor vele toekomstige herinneringen om van te genieten.  Het moet gezien worden om het te geloven.

http://www.tomaratavalleyroad.co.nz

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers4
Badkamers2
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)3

Oppervlakken

Leven467 m²
Kavel35700 m²

169 Tomarata Valley Rd, Wellsford

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op heuvels
TypeHuis
Bouwjaar2021