Prachtig 4,5 kamer appartement van 120 m² in Blignou

Ayent, Chemin du petoly 23
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 120 m² • ref: P22805
€ 2.354
Om deze woning te bezichtigen, kunt u contact met ons opnemen op 021 324 04 04 van maandag tot zaterdag van 8:00-21:00 uur of een aanvraag doen via het formulier met vermelding van uw telefoonnummer.

Noviac Immobilier rekent geen bemiddelingskosten aan, voor bezoeken of voor het indienen van uw aanvraag, voor een van onze eigendommen.

Bent u op zoek naar een uitzonderlijke plek om te wonen, waar comfort hand in hand gaat met respect voor de natuur en ecologische innovaties? Wij hebben het perfecte appartement voor u! Deze unieke residentie biedt u een ongeëvenaarde woonervaring in Blignou. Dit is waarom dit 4,5-kamer appartement van 120m² een zeldzaam juweeltje is:

Belangrijkste kenmerken:

- Edele en natuurlijke materialen: Gebouwd met hoogwaardige materialen, waaronder stro, houten frame, kalk, massieve vloeren, Bourgondische steen en nog veel meer.
- Groene stroom: Elektriciteit wordt ter plaatse opgewekt en verkocht tegen 80% van de marktprijs, zodat u een duurzame levensstijl kunt leiden.
- Ideale locatie: Gelegen in een rustige buurt, dicht bij alle voorzieningen, waaronder een coöperatie, bakker, school en zelfs een skigebied voor sneeuwsportliefhebbers.
- Maximale zonneschijn: Het appartement ligt op het zuiden, waardoor u de hele dag door veel licht heeft.
- Parkeerplaatsen: U heeft 2 parkeerplaatsen voor uw gemak.
- Tuin, moestuin en privébos: U profiteert van een grote tuin, een moestuin en zelfs een privébos voor direct contact met de natuur.
- Opslagkelder: Een kelder staat tot uw beschikking om uw spullen veilig op te slaan.
- Vloerverwarming door warmtepomp: Geniet van optimaal thermisch comfort dankzij vloerverwarming aangedreven door een warmtepomp.
- Waterterugwinning: Draag bij aan het behoud van het milieu dankzij een geïntegreerd waterterugwinningssysteem.
- Twee badkamers: Het appartement is uitgerust met twee badkamers, een met een ligbad en de andere met een douche, om aan al uw behoeften te voldoen.
- Drie ruime slaapkamers: U vindt er drie slaapkamers, waarvan twee van meer dan 14m² en één van 12m², die ruimte bieden voor het hele gezin.
- Uitzonderlijke helderheid: De slimme plaatsing van de ramen zorgt voor een uitzonderlijke helderheid in elke kamer.
- Recent gebouwd: Het appartement is gebouwd in 2021, wat betekent dat het nog nieuw is en klaar om u te verwelkomen.

-Stopcontact voor elektrische auto
- Mis deze unieke kans niet om te wonen op een plek waar luxe en ecologie elkaar ontmoeten. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf alles wat dit appartement te bieden heeft. U verdient het beste, en deze residentie in Blignou staat klaar om u te verwelkomen.

Netto huur: CHF 2.300.-
Kosten: CHF 200.-
Huur Bru...

Ruimten

Kamers4
Vloeren1
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven120 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Oplaadpunt voor elektrische voertuigen
Parkeerplaats
Tuin

Chemin du petoly 23, Ayent

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de tuin
Zuiden oriëntatie