Twee-slaapkamer eerstelijns appartement op Friar's Island in Aguilas, Spanje

Águilas, 19 C. A
Geschakeld appartement • 2 bed. • 2 bad. • 100 m² • 3de verdieping • ref: 21650
€ 253.900

Corporación Inmobiliaria Águilas, verkoopt dit prachtige en unieke appartement in Isla del Fraile, met uitzicht op de zee, het iconische Isla del Fraile en de bergen, gelegen in een van de beste gebieden van de kust van Águilas. Het heeft een fantastische oriëntatie op het oosten, in een gebied met een rustige en aangename sfeer.

Dit is een modern en exclusief appartement. Het heeft twee grote slaapkamers, waarvan één met een kleedkamer en een en-suite badkamer met een bubbelbad. Een ruime en lichte woonkamer en aparte volledig uitgeruste keuken. Vanuit de slaapkamers, keuken en woonkamer kunt u de zee, het Broedereiland en de gemeenschappelijke tuinen zien.
Het rechte terras is perfect om te waarderen, te genieten en elke seconde te ervaren van het heerlijke klimaat dat we in deze stad hebben. Het is ideaal om samen te komen met de mensen en hele dagen door te brengen, moeiteloos de idyllische uitzichten te observeren. Het huis is perfect om te leven en te genieten van de aangelegde gemeenschappelijke ruimtes, het gemeenschappelijke zwembad, de tennisbaan, paddle tennis en de golfbaan met 8 holes.
Extra's: Porseleinen vloeren, gladde wanden, slotenmakerij aan de buitenkant, met thermische onderbreking en gelakt hout aan de binnenkant. Het heeft ook een warme en koude pomp, gekanaliseerd.
De urbanisatie heeft ook 24-uurs beveiliging.
 
Águilas heeft verschillende openbare scholen zoals de Joaquín Tendero School, de El Rubial School en de IES Alfonso Escámez. Het heeft ook een Carlos V privéschool en een Concertado El Colegio María Inmaculada. Het heeft verschillende medische centra en apotheken, het heeft ook sportvelden, supermarkten, parken, kindergebieden en een winkelcentrum in de wijk Hornillo.
 
Corporación Inmobiliaria is een makelaarskantoor, gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van onroerend goed. We hebben momenteel een kantoor in Águilas, in de wijk Plaza de España.
 
Vijfentwintig jaar ervaring garanderen onze professionaliteit en nauwgezetheid bij de ontwikkeling van onze commerciële activiteit.
 
We zijn momenteel gevestigd in de stad Murcia, de stad Lorca, Águilas, de kust van Almeria en de kust van Orihuela, we bieden u ook een breed portfolio van eerste en tweedehands woningen.

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Leven100 m²
Airconditioning
Lift
Parkeerplaats
Tuin
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Tennis
Terras

19 C. A, Águilas

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op binnenplaats
Onbelemmerd weergave op zee
Oosten oriëntatie
Panoramisch weergave op bergen
TypeAppartement
Bouwjaar2009
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens