4 slaapkamer villa te koop in Penha de França, Lissabon

Lissabon
Villa • 4 kamer(s) • 4 bed. • 5 bad. • 155 m² • ref: PE-123751128-316
€ 1.250.000
Beschrijving
Villa met 4 slaapkamers, tuin en garage in de wijk Penha de França.
Tussen de rivier de Taag en de heuvel Penha de França, het gebied dat aan het begin van de achttiende eeuw. In de twintigste eeuw bestond het uit open velden, moestuinen, boerderijen en zomerherenhuizen, die plaats maakten voor de huizen waar vandaag de dag mensen in harmonie met de traditie leven.
Gelegen op een van de hoogste punten van Lissabon, biedt de wijk allerlei diensten en verschillende kleine winkels, waaronder Rua Morais Soares en de Mercado de Sapadores, en niet te vergeten het levendige Paiva Couceiro-plein.
De wijk Penha de França ligt op een van de zeven heuvels in het noordoosten van Lissabon. Het staat bekend als veilig, rustig en gezinsvriendelijk, wat betekent dat dit deel van Lissabon gezinnen uit de hogere middenklasse en jonge volwassenen aantrekt om te wonen. Je vindt er de perfecte balans tussen het stadscentrum en de quasi-voorsteden.
Dankzij de ligging vindt u ook verschillende uitkijkpunten in de buurt, met een prachtig uitzicht over de hele stad.
Deze villa met 4 slaapkamers is gelegen in deze karakteristieke buurt, aan een straat met villa's. Gebouwd in de jaren 80 met een primaat van uitstekende materialen en constructie met voldoende buitenruimte.
Het is als volgt verdeeld, op de begane grond wanneer we het huis binnenkomen, vinden we een hal, een open keuken naar de woonkamer met verbinding naar een tweede meer rustieke keuken met glazen luiken met toegang tot het terras en de tuin, een badkamer en een andere kamer die kan worden omgevormd tot een eetkamer, kantoor of slaapkamer.
We gaan naar de kelder en we hebben een wijnkelder en een garage voor een auto.
Als we naar de eerste verdieping gaan, vinden we vier slaapkamers, waarvan één suite, en een badkamer om de andere kamers te ondersteunen. In een van de slaapkamers is er toegang tot een groot terras dat aansluit op de tuin. Ten slotte is er op de bovenste verdieping een grote kamer, waar u uw fantasie kunt gebruiken over hoe u ervan kunt genieten.
Het hele huis is voorzien van airconditioning.
Kom en bekijk deze villa in het centrum van de stad., reserveer uw bezoek!

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers5

Oppervlakken

Leven155 m²
Intern173 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Tuin

Lissabon

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op stad
Energie-efficiëntiegraad
E