Appartement voor Kopen in Pamplemousses, Mauritius

Pamplemousses
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 140 m² • ref: VA1937-COMPANY36181ROX
€ 499.000
Uitzonderlijke kans in Mont Choisy!

Op slechts een steenworp afstand van de prestigieuze golfbaan kunt u zich onderdompelen in het hart van een uitzonderlijke residentie in Mont Choisy. Veiligheid, esthetiek en sereniteit definiëren deze oase van rust met verfijnde architectuur. De residentie, bewaakt, biedt diensten van hoge kwaliteit: een gemeenschappelijk zwembad, een ultramoderne fitnessruimte en een spa die u uitnodigt om te ontspannen.

Het appartement, met een oppervlakte van 137m2, is een luxe omgeving. De ruime leefruimte, compleet met een open keuken, komt royaal uit op een terras met uitzicht op een intieme tuin, waar uw privézwembad majestueus ligt.

Het nachtgedeelte is niet te overtreffen. Twee slaapkamers met eigen badkamer, elk uitgerust met een inloopdouche en badmeubel, beloven comfort en verfijning. Een van hen biedt directe toegang tot de tuin en het zwembad, met een bevoorrecht uitzicht en toegang tot dit kleine hoekje van het paradijs.

Geprijsd op € 499.000,
Dit appartement is ook toegankelijk voor buitenlanders en geeft recht op een verblijfsvergunning, waardoor het een zeldzame en gewilde kans is.

Wacht niet langer, dit zeldzame juweeltje verdient uw aandacht. Neem contact met ons op voor een bezichtiging!

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Toiletruimten3

Oppervlakken

Leven140 m²
Lift
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Pamplemousses

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de tuin