Esperanza Ocean View, Nosara, Costa Rica

Nicoya
Berg
€ 327.074
€ 359.781-32.707

Een legitiem droomhuis, verborgen tussen de bergen van de gemeenschap van La Esperanza, dit is een nieuwe ruimte die u misschien wilt overwegen in uw zoektocht naar een huis, bedrijf aan huis of onroerend goed. Van de uitlopers van de bergen met de glinsterende oceaan ervoor, en de prachtige landschappen van de tropische droge bosvegetatie.

Omgeven door puur natuur, in een zeer rustige omgeving op 12 minuten van het strand van Guiones, een gewoonweg veelbelovend pand gelegen in het Las Nubes-project, is dit een project dat momenteel in groei en ontwikkeling is, met 7 kavels waarvan er 5 al zijn verkocht, 2 in aanbouw.

De woningen in Las Nubes hebben toegang tot de bergen tot gemeenschappen zoals La Esperanza, Arenales en het centrum van Nosara. Elk van de eigendommen is agrarisch en kan daarom niet minder dan 5000 m² meten, ook moet het grootste deel van het gebied binnen het project groen blijven omdat het landbouwpercelen zijn en de topografie ervan.

Deze woning te koop heeft ook een bergweg, deze weg kan u naar andere gemeenschappen van Nosara brengen of zelfs naar de gemeenschap van Cuesta Grande op 30 minuten afstand van Nicoya City.

Sterrennachten, gouden middagen, regenachtige of zonnige dagen, Nosara is zeker een veelbelovende plek om deel van uit te maken. Als u meer informatie wilt over de woning, vraag het ons dan, wij helpen u graag verder.

Oppervlakken

Kavel5000 m²

Nicoya

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.