3 SLAAPKAMER VILLA TE KOOP ERFPACHT IN BALI ULUWATU NABIJ BINGIN BEACH - RF2633

Pecatu
Villa • 3 bed. • 3 bad. • 280 m² • 2de verdieping
€ 296.539

3 SLAAPKAMER VILLA TE KOOP ERFPACHT IN BALI ULUWATU IN DE BUURT VAN BINGIN BEACH - RF2633

 

Deze prachtige villa gelegen in het hart van Uluwatu is omgeven door tal van voorzieningen en ligt op slechts 400 meter van het prachtige Bingin Beach, en biedt een idyllisch toevluchtsoord en gemak. Het pand strekt zich uit over een royale 5 are grond en beschikt over een ruim gebouw van 280 m² verdeeld over twee niveaus. Het moderne ontwerp van de villa wordt benadrukt door dominante zwarte afwerkingen aan de buitenkant, die het weelderige omringende groen accentueren.

 

Bij binnenkomst wordt u begroet door een aangelegde tuin. Het genivelleerde zwembad met een royaal terras biedt een gastvrije en ontspannende ruimte, die perfect aansluit op de villa. De villa biedt een elegante mix van open en gesloten ruimtes. Het eetgedeelte bevindt zich in de buitenlucht, genesteld op het terras, en biedt een heerlijke plek om te genieten van maaltijden in de tropische bries. De woonkamer en keuken zijn ontworpen met glazen schuifdeuren van vloer tot plafond, waardoor het binnen- en buitenleven naadloos worden geïntegreerd met uitzicht op het uitnodigende zwembad. Deze villa beschikt over drie comfortabele slaapkamers, elk compleet met een eigen badkamer. De hoofdslaapkamer is voorzien van een inloopkast, wat een vleugje luxe toevoegt aan uw verblijf. Een extra gastentoilet zorgt voor gemak voor uw bezoekers.

 

De villa is volledig gemeubileerd, zodat u er moeiteloos in kunt trekken of huurinkomsten kunt genereren. Het wordt geleverd met een erfpachtperiode van 21 jaar en is inclusief een Pondok Wisata-vergunning, waardoor het een uitstekende keuze is voor huurinvesteringen.

 

TE KOOP ERFPACHT 21 JAAR: USD 322.800 (IDR 5,1 B)

Perceel grootte: 500 m²

Referentie: RF2633

___

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

☎️ Tel: +62 819 9971 2202

📧 info@bali-home-immo.com

🌐 www.bali-home-immo.com

📍 Jalan Pantai Berawa No. 25, Tibubeneng, Verenigd Koninkrijk, 80361

📍 Jalan Raya Kerobokan No.64, Kerobokan, Verenigd Koninkrijk, 80361

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlakken

Leven280 m²
Kavel500 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Gemeubileerd
Parkeerplaats
Terras
Zwembad

Pecatu

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Licht weergave op zee
Onbelemmerd weergave op bos
TypeHuis
Bouwjaar2021