Landhuis met vier slaapkamers in Purias, Lorca, Spanje

136 Carr de Águilas
Huis in dorp • 4 bed. • 1 bad. • 120 m² • Begane grond • ref: 21389
€ 150.000

Corporación Inmobiliaria Lorca, verkoopt dit geweldige huis in het gebied van Purias, gelegen in een van de beste wijken. Het heeft een fantastische oriëntatie op het zuiden, met uitzicht op de boomgaard van Lorca, met uitzicht op een gebied met een rustige en aangename sfeer en naast de hoofdweg.

Het is een huis met een gebouw van 140m2 verdeeld over vier slaapkamers, twee badkamers, woonkamer, keuken en terras. Perceel van 2300m2 volledig omheind en met bomen in productie.

Het Purias-gebied is een uitstekend gebied waar u kunt genieten van absolute rust. Het heeft een zeer goede communicatie met alle diensten, zoals gezondheidscentrum, apotheek, supermarkten, benzinestations, cafetaria's, restaurants. Er is ook de School voor Kleuter- en Basisonderwijs van Purias CEIP Alfonso García López. Bovendien heeft het een zeer goede verbinding met de snelweg Lorca – Águilas.

Corporación Inmobiliaria is een makelaarskantoor, gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van onroerend goed. We hebben momenteel twee kantoren in Lorca, die op Plaza del Óvalo en die in Lorca San José.

Vijfentwintig jaar ervaring onderschrijven onze professionaliteit en nauwgezetheid bij de ontwikkeling van onze commerciële activiteit.

We zijn momenteel gevestigd in de stad Murcia, de stad Lorca, Águilas, de kust van Almeria, de kust van Orihuela en Elche, we bieden u ook een breed portfolio van eerste en tweedehands woningen.

Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven120 m²
Kavel2300 m²
Garage
Gemeubileerd
Parkeerplaats
Tuin
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras

136 Carr de Águilas, Purias

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het platteland
Zuiden oriëntatie
TypeHuis
Bouwjaar1984
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens