Appartement met twee slaapkamers, terras en uitzicht op zee in de omgeving van Puerto Rey, Vera, Spanje

Vera, Calle Sotavento
Geschakeld appartement • 2 bed. • 1 bad. • 75 m² • 2de verdieping • ref: 20402
€ 99.900

Corporación Inmobiliaria Mojácar- Vera Playa, verkoopt dit fantastische appartement gelegen in een van de beste delen van de kust. Het heeft een uitstekende locatie op 300 meter van het strand, in een gebied met een rustige en aangename sfeer. Het huis is in perfecte staat en klaar om in te trekken.
 
De woning is bereikbaar via gemeenschappelijke ruimtes en door middel van een lift.  Bij de ingang vinden we een grote hal, aan de rechterkant een grote inbouwkast, aan de linkerkant vinden we een grote badkamer met marmeren afwerkingen en een buitenraam.  We gaan verder door de gang en vinden de open keuken die leidt naar de woon-eetkamer en de grote ramen die leiden naar het terras, dat een fantastisch zijdelings uitzicht op de zee heeft.  Aan de voorzijde van de woon-eetkamer vinden we de eerste slaapkamer die ook een ingebouwde kledingkast heeft en uitzicht op de binnenplaats en de tweede slaapkamer met tweepersoonsbed, compleet met toegang tot het terras via grote ramen in Franse stijl.
 
Het gebouw heeft een conciërge en een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen in de prijs.
 
Het ligt op slechts 500 meter van de Playazo-arena, een gebied met woonappartementen die op dit moment worden gepositioneerd als de beste investering voor een tweede huis. De urbanisatie heeft twee zwembaden, een voor volwassenen en een voor kinderen, evenals een grote jacuzzi, een fitnessruimte en kinderspeelplaatsen. Binnen heeft u directe toegang tot een grote strandbar met een kinderspeelplaats, een kinderspeelplaats en een sociale club.
 
Op 300 meter van het huis in een rechte lijn kunt u genieten van een van de beste stranden in de omgeving "El Playazo de Vera", bekend om zijn kilometerslange zand en geweldige ruimte om in de zomer te genieten zonder drukte, die vanuit het appartement te voet in een paar minuten toegankelijk is en vrij uitzicht heeft, met een kinderspeelplaats en tuinen.
  
Het behoort ook tot het complex van Puerto Rey, zodat u kunt genieten van alle vrije tijd die het biedt, zoals paddle-tennis, voetbal, zwembaden.
 
Het Vera Playa-gebied heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en een fietspad dat aansluit op het hele strand naar Garrucha; goede verbinding met de snelweg A-7 en afslag van de stad naar de aangrenzende gebieden zoals Vera, de volgende locatie van de AVE-halte, Garrucha, Mojácar, Carboneras en op slechts 45 minuten van de luchthaven van Almeria. Het gebied heeft ook een groot aantal supermarkten, winkelgebieden, restaurants, cafés, parafarmacie.
 
Corporación Inmobiliaria is een makelaarskantoor, gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van onroerend goed. We hebben momenteel een kantoor in Vera, in de buurt van Las Buganvillas.
 
Vijfentwintig jaar ervaring garanderen onze professionaliteit en nauwgezetheid bij de ontwikkeling van onze commerciële activiteit.
 
We zijn momenteel gevestigd in de stad Murcia, de stad Lorca, Águilas, de kust van Almeria en de kust van Orihuela, we bieden u ook een breed portfolio van eerste en tweedehands woningen.
 

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven75 m²
Airconditioning
Fitnesscentrum
Gemeubileerd
Lift
Parkeerplaats
Zwembad

Calle Sotavento, Vera

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Licht weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2006
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens