Twee slaapkamers, twee terrassen, appartement met uitzicht op zee in het naturistengebied van Vera Playa, Spanje

Tarragona
Geschakeld appartement • 2 bed. • 1 bad. • 60 m² • 1de verdieping • ref: 21601
€ 146.000

Grupo Corporación Inmobiliaria Vera-Mojácar, Verkoop dit fantastische appartement in de omgeving van Vera Playa, gelegen in een van de beste gebieden van de naturistenkust. Het heeft een uitstekende oriëntatie op het zuidoosten, in een gebied met een rustige, residentiële en aangename sfeer. Het huis is in perfecte staat om bewoond te worden en de omgeving heeft meerdere diensten, recreatiegebieden, restaurants, enz.
 
Appartement in het naturistengebied op 50 meter van het strand.  We hebben direct toegang tot het gebouw vanaf de straat, met een grote parkeerplaats.  We gaan het huis binnen via een veiligheidsdeur, aan de rechterkant vinden we de keuken in onafhankelijke stijl, volledig ingericht en met een buitenraam dat zorgt voor natuurlijk licht en een geweldige luchtstroom.  De keuken communiceert met de eetkamer door een bar met gerechten.  De woonkamer, die zeer ruim is, heeft toegang tot het grote terras via grote kamerbrede ramen.  Het terras is 18m2 en omdat het een hoek van het gebouw is, heeft het een vrij uitzicht met de zee op de achtergrond.  De hoofdslaapkamer heeft directe toegang tot het terras en heeft vanuit het bed uitzicht op zee.  De slaapkamer is zeer ruim en heeft grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval in de kamer. De tweede slaapkamer heeft 2 bedden en grote ramen die plaats maken voor het terras van 6m2 met uitzicht op de straat en de zee vanaf de zijkant.  Perfect om te genieten van de koelte van de middag. De badkamer van het huis is compleet, met een ligbad en buitenraam dat veel licht en ruimtelijkheid aan de ruimte geeft. De urbanisatie heeft een gemeenschappelijk zwembad en grote groene zones, veel tuinen, bomen en ontspanningsruimtes, met verschillende uitgangen, waarvan één direct naar het strand.
 
Het gebied van Vera Playa heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, goede verbindingen met de snelweg en de afrit van de stad naar de grenzen zoals Vera, Garrucha, Mojácar, Carboneras... en op slechts 45 minuten van de luchthaven van Almeria. Het gebied heeft ook een groot aantal supermarkten, winkelgebieden, restaurants, cafés, apotheken.
 
Grupo Corporación is een makelaarskantoor gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van onroerend goed. We hebben een verkoopteam met meer dan twintig jaar ervaring, wat onze professionaliteit en nauwkeurigheid garandeert.

We hebben momenteel drie commerciële delegaties in Orihuela Costa (La Zenia), Vera Playa en Elche.

 
 

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlakken

Leven60 m²
Airconditioning
Gemeubileerd
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Terras

Tarragona

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2001
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens