Huis voor Kopen in Carcassonne, Frankrijk

Carcassonne
Huis • 7 kamer(s) • 3 bed. • 193 m² • ref: 1417044
€ 179.000
iad France - Bastien CAROLLO biedt: Exclusief, op slechts 10 minuten van Carcassonne, genesteld in het hart van het dorp Ventenac-Cabardès, dit gerenoveerde huis van ongeveer 193 m2 in R + 2 met atypische kenmerken en onmiskenbare charme,

De begane grond verwelkomt u met een eetkamer/keuken van ongeveer 36 m2, u vindt er ook een warme zithoek van ongeveer 35 m2,

Op de eerste verdieping leidt een gang u naar 2 mooie ruime kamers die verschillende gebruiksmogelijkheden bieden (kantoor, extra slaapkamer, recreatieruimte enz.), evenals een terras van ongeveer 16m2 op het zuiden.

Tevens treft u hier een ruime slaapkamer van ca. 22m2. Voor uw comfort biedt een badkamer van ongeveer 5m2 met inloopdouche en een dubbele wastafel, een kast ook extra opbergruimte.

Op de tweede verdieping ontdekt u 2 slaapkamers van respectievelijk circa 15 en 17 m2 met kasten en bergruimte op de overloop.

Op de begane grond maken een tweede badkamer, een bijkeuken, een wasruimte en een toilet deze woning compleet.

De indeling met drie niveaus en het onderscheidende karakter maken het een gewilde en gewilde woning.

De pluspunten: Laag land en recent en efficiënt warmtepompverwarmingssysteem.

Neem nu contact met mij op om een bezichtiging te regelen en het volledige potentieel van deze woning te ontdekken...

Bastien Carollo

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over de energieclassificatie van deze woning: ENERGIEKLASSE B-index 104 en KLIMAATKLASSE A-index 3. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van de heer Bastien CAROLLO EI (ID 59774), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van CARCASSONNE onder het nummer 514044874, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers7
Vloeren2
Slaapkamers3

Oppervlakken

Leven193 m²
Terras

Carcassonne

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het platteland
TypeHuis
Bouwjaar1820
Energie-efficiëntiegraad
B
104
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
A
3