Huis

Saint-Symphorien-d'Ancelles
Huis • 4 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 87.16 m² • ref: IP21594
€ 247.000
Zeldzaam, favoriet. Kom en ontdek in een klein dorpje in het zuiden van Mâconnais, dit charmante dorpshuis van 90 m2 dat onlangs heeft geprofiteerd van een eigentijdse renovatie. U profiteert van een volledig uitgeruste keuken van 14 m2, die direct uitkomt op de woonkamer en eetkamer van 30 m2. Boven, twee grote slaapkamers met kleedkamers, een grote badkamer met berging en een apart toilet.
Na de renovatie heeft u dubbele beglazing op alle openingen, elektrische verwarming en omkeerbare airconditioning op de eerste verdieping. Buiten, een prachtig terras van 40 m2 voor mooie zomeravonden, met directe toegang tot de keuken en de woonkamer. Een mooi grasveld, vlak, onderaan de tuin, een zeer mooi recent bijgebouw van 18 m2 met overdekt terras van 10 m2, voorzien van water en elektriciteit. Een put en de pomp maken deze woning compleet. Tot slot een kleine moestuin voor tuinliefhebbers.
Huis met uitbreidingspotentieel. Deze kleine cocon is voor jou gemaakt. Om in beslag te nemen! - Advertentie geschreven en gepubliceerd door een agent -

Ruimten

Kamers4
Vloeren2
Slaapkamers2
Badkamers1
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven87.16 m²
Kavel568 m²
Tuin400 m²
Terras
Tuin

Saint-Symphorien-d'Ancelles

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar1950
VerwarmingIndividueel
Energie-efficiëntiegraad
E
328
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
B
10