Eerstelijns duplex met drie slaapkamers en terras met uitzicht in Calabardina, Spanje

Murcia, Calle Cotopaxi
Halfvrijstaand • 3 bed. • 2 bad. • 95 m² • Met halve verdiepingen • ref: 21684
€ 180.000

Corporación inmobiliaria verkoopt exclusief een prachtige duplex aan het strand met een prachtig uitzicht op de zee. De duplex is verdeeld in een eerste verdieping met een woonkamer, aparte keuken met bijkeuken, badkamer en airconditioning. De tweede verdieping bestaat uit drie tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten, een ruime badkamer.
De woning heeft een eigen parkeerplaats voor de deur voor twee auto's.
De residentie heeft een directe en eigen toegang tot het strand van La Cola, met een douche, zeer praktisch en nuttig.
Mis deze kans niet om uw huis in de frontlinie te hebben op een bevoorrechte locatie.

Águilas heeft verschillende openbare scholen zoals de Joaquín Tendero School, de El Rubial School en de IES Alfonso Escámez. Het heeft ook een Carlos V privéschool en een Concertado El Colegio María Inmaculada. Het heeft verschillende medische centra en apotheken, het heeft ook sportvelden, supermarkten, parken, kindergebieden en een winkelcentrum in de wijk Hornillo.
Corporación Inmobiliaria is een makelaarskantoor, gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van onroerend goed. We hebben momenteel een kantoor in Águilas, in de wijk Plaza de España.
Vijfentwintig jaar ervaring garanderen onze professionaliteit en nauwgezetheid bij de ontwikkeling van onze commerciële activiteit.
We zijn momenteel gevestigd in de stad Murcia, de stad Lorca, Águilas, de kust van Almeria en de kust van Orihuela, we bieden u ook een breed portfolio van eerste en tweedehands woningen.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven95 m²
Airconditioning
Parkeerplaats
Tuin

Calle Cotopaxi, Murcia

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
TypeHuis
Bouwjaar1992
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens