GESCHORST 17.02.2024 - AANBOD VOOR EXAMEN - Vieux-Carouge. studio van 50 m2 PBM onder het dak

Carouge
Appartement • 2 kamer(s) • 50 m² • 3de verdieping • ref: GE-VTE-STV-06
€ 637.885
In het hart van Vieux Carouge, aan de Rue Saint-Victor, op 20 meter van de Place du Temple, met een tramhalte voor de deur, genietend van alle winkels en andere bedrijven van dit zeer populaire gebied, met zijn ongeëvenaarde sfeer.

De PPE-kavel bevindt zich op de zolder (3e verdieping) van een klein gebouw dat typisch is voor Carouge, met zijn Sardijnse architectuur uit de negentiende eeuw, het resultaat van Turijnse bouwers. Een kleine binnenplaats, prachtige trappen met stenen treden, smeedijzeren staven en walnoothouten leuning, gepatineerd in de loop van de tijd...

Met een PBM-oppervlakte van 50 m2 is het appartement als volgt ingedeeld:
-Levend
- Badkamer (volledige renovatie in 2022)
-Keuken
Het appartement omvat ook een derde van de 6 m2 verdeelbordes op de bovenste verdieping.
Een belangrijke troef, het appartement heeft een eigen kamer van 11 m2 op de begane grond, met uitzicht op de binnenplaats van het gebouw (kavel PPE 2.03).
Elk appartement heeft een eigen onafhankelijke gasketel.
Het appartement wordt momenteel verhuurd voor Fr. 1'200,00 per maand. Daarnaast betaalt de huurder direct voor verwarming, warm water, water en elektra.
De jaarlijkse PBM-uitgaven bedragen CHF 631,00, d.w.z. CHF 53,60 per maand, in overeenstemming met de begroting voor het begrotingsjaar 2023.

Ruimten

Kamers2

Oppervlakken

Leven50 m²

Carouge

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op binnenplaats