6 onafhankelijke studio's, kantoor-/winkelruimte en een bar/nachtclub

Les Diablerets
Appartement • 1 kamer(s) • 1 m² • ref: 1173059
Prijs op aanvraag
Wij bieden u een uitzonderlijke kans om een uniek pand voor gemengd gebruik te verwerven, genesteld in het hart van de pittoreske Zwitserse bergen.

Residentie Parc des Sports in Les Diablerets.

Met een mix van commerciële en residentiële ruimtes is dit pand een zeldzaam juweeltje in een gerenommeerd winter-zomer vakantieoord en biedt het toekomstige eigenaren een schat aan mogelijkheden.

Opgericht in 1987 en al meer dan drie decennia eigendom van dezelfde eigenaren, is dit pand een bewijs van onberispelijk onderhoud en tijdloze charme. Het is de thuisbasis van een iconische nachtclub, volledig gerenoveerd in 2010, die het centrum van het lokale nachtleven is geweest en een levendige gemeenschap van bewoners en toeristen bevordert.

Maar de voordelen houden niet op bij de dansvloer. Dit veelzijdige pand omvat ook professionele kantoorruimte en een grote opslagruimte, die potentieel biedt voor verschillende bedrijven.

Voor degenen die willen investeren in woningen of kortetermijnhuurwoningen, omvat het gebouw zes goed ingerichte studio's. Deze studio's, met een prachtig uitzicht op de bergen, zijn perfect voor korte termijn vakantieverhuur of voor het onderdak bieden aan personeel.

Voor extra gemak heeft het pand ook twaalf buitenparkeerplaatsen, die voorzien in zowel commerciële als residentiële behoeften.

Locatie is de sleutel in onroerend goed, en deze woning biedt het beste van twee werelden: rustig leven in de bergen en snelle toegang tot belangrijke bezienswaardigheden. Op minder dan twee uur van de luchthaven van Genève ligt uw toegangspoort tot de wereld binnen handbereik. Ondertussen ligt het betoverende Meer van Genève op minder dan 45 minuten afstand, een perfecte bestemming om te ontspannen of wateractiviteiten te ondernemen.

Het resort zelf is een paradijs voor liefhebbers van het buitenleven. Omgeven door majestueuze toppen tot 3200 meter, biedt het een veelheid aan sportieve en recreatieve activiteiten die het hele jaar door kunnen worden beoefend.

Als nieuwe eigenaar investeert u in meer dan alleen een gebouw; U zou zich verzekeren van een levensstijl die wordt bepaald door de schoonheid van de natuur, de sensatie van bergsporten en de charme van Zwitserse gastvrijheid.

Laat deze once-in-a-lifetime kans niet door je vingers glippen. Of u nu een belegger bent die op zoek is naar een winstgevend bedrijf, een bedrijfseigenaar die op zoek is naar een idyllische locatie, of een lifestyle-koper die een sereen uitje in de bergen wenst, deze woning heeft voor elk wat wils.

Investeer in je toekomst, omarm de alpine levensstijl en word vandaag nog lid van deze bloeiende gemeenschap. Om deze unieke kans in meer detail te verkennen, kunt u contact met ons opnemen. Dit juweel van de Zwitserse bergen wacht op zijn nieuwe hoofdstuk.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Ruimten

Kamers1
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven1 m²
Bruikbaar1 m²

Les Diablerets

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
TypeAppartement
Renovatiejaar2010