Huis: te koop in High Riding Country Estate Somerset West

Kaapstad
Huis • 4 bed. • 4 bad. • ref: 3246269
€ 857.931
Prachtig ontworpen huis - uniek in zijn soort!
Deze moderne en unieke woning biedt het allemaal! Deze woning is gewoonweg adembenemend en gelegen op een groot perceel met twee wijngaarden en meer dan 100x olijf- en fruitbomen, biedt dit huis niet alleen alle gewilde slimme functies, maar ook de prachtige Helderberg-bergen als achtergrond. Potentieel om uit te breiden is slechts een van de attracties van deze bijzondere woning. U wordt verwelkomd in deze woning met een unieke stromende waterpartij. De open woonkamer, eetkamer en keuken worden aangevuld met zichtbare spanten en een gemakkelijke doorstroming naar uw buitenruimte met geautomatiseerde gordijnen. De woonkamer is voorzien van een gashaard. Het huis heeft overal uniek ontworpen stripverlichting, een slim Google-spraaksysteem, slimme airco's en gepersonaliseerde kwaliteitsafwerkingen. Er is speciale aandacht besteed aan elke armatuur, kraan, tegel en functie. De keuken heeft een inloopkast en koelkast - de droom van elke chef-kok.

4 Slaapkamers en 4 badkamers met een ingebouwde studeerhoek in uw 4e slaapkamer. Aparte studeerkamer en gastentoilet. De grote slaapkamer biedt een spectaculair uitzicht met een tv-projectiescherm, voldoende kastruimte en een eigen glazen douche. Het huis heeft een grote entertainmentruimte met een binnenzwembad met zout water. De entertainmentruimte heeft een industriële keuken en loopt over in de tuin. Het biedt een ingebouwde braai en houtgestookte open haard en ruimte! Veel uitgaansgelegenheden in een weelderige, goed onderhouden tuin.

Extra's zijn onder meer externe camera's, een invertersysteem met zonnepanelen, een kinderspeelplaats, een boorgat, een industriële ijsblokjesmachine, een irrigatiesysteem en woonruimten. De garage biedt extra ruimte met plannen voor nog een aparte gastensuite / flat.

Totaal onder het dak is 807 m².

Dit huis is echt een uniek meesterwerk met alle functies die je maar kunt bedenken. Een must see om te waarderen. Bezichtigingen alleen op afspraak.

Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers4
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Parkeerplaats
Tuin
Zwembad

Kaapstad

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op bergen