Huis te koop in Canillo, Andorra

Canillo, C. Roc de Sant Miquel
Nieuw huis • 5 bed. • 5 bad. • 437 m²
€ 1.970.000

Exclusieve ontwikkeling in La Pleta d'Incles gelegen in de Incles-vallei, een van de meest bevoorrechte natuurlijke landschappen van Andorra.

Ontwikkeling van 4 vrijstaande huizen van vier verdiepingen met tuin. Zorgvuldig ontworpen door een prestigieuze architect. Ze worden gekenmerkt door een zintuiglijke zoektocht en respect voor de omgeving.

De huizen zijn geïntegreerd in de bergen, waar natuurlijk licht binnenkomt door hun grote ramen, ontworpen met de edelste materialen, en een zorgvuldige studie van zonlicht dat alle kamers oriënteert zodat ze de maximale uren zonneschijn hebben. Ze passen zich aan het terrein aan en schuiven door de verdiepingen om uitzicht en natuurlijk licht te zoeken via hun drie gevels.

Ze zijn verdeeld in 4 suites met directe toegang tot de tuin en een master suite met een studeerkamer, kleedkamer en indrukwekkende ramen met dromerig panoramisch uitzicht op de skipistes, volledig geïntegreerd in het gebied, met zorg voor en respect voor de natuurlijke omgeving. Ze hebben 6 badkamers. U kunt ook genieten van de spa, bioscoopzaal, privétuin, open haard, parkeerplaats voor een of twee auto's met directe toegang tot de skyroom.

Ze liggen op 1 minuut van de skipistes van Soldeu, een van de steden die dienen als ingang van Grandvalira, het grootste skigebied van de Pyreneeën. Zodat u in de winter kunt genieten van de fantastische skipistes en in de zomer van de aangename wandelingen door bevoorrechte landschappen van de Andorrese natuur. U bevindt zich ook op slechts een paar minuten van het centrum van Andorra om u te vermaken en te profiteren van het brede scala aan winkel- en vrijetijdsactiviteiten.

De oppervlaktes van de huizen in La Pleta d'Incles variëren van 437m2 tot 482m2.

Prijzen:

Huis 1: €2.200.000

Huis 2: €2.275.000

Huis 3: €1.970.000

Huis 4: €2.475.000

Als u meer gedetailleerde informatie nodig heeft, kunt u contact met mij opnemen via de 639157265 of we kunnen een bezoek regelen om u het project te laten zien.

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers5
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven437 m²
Airconditioning
Barbecue
Fitnesscentrum
Garage
Parkeerplaats
Stoomruimte
Tuin

C. Roc de Sant Miquel, Canillo

Panoramisch weergave op bergen
TypeHuis
Bouwjaar2020