VUADENS | BOUWGROND VAN 588M2

Vuadens
Bouwgrond • ref: 20231124/3
€ 463.683
Mooie bouwgrond van 588m2 gelegen in een rustige woonwijk van Vuadens en dicht bij het centrum van het dorp.
Aan de poorten van de stad Bulle profiteert dit charmante dorp enorm van de constante ontwikkeling van de infrastructuur van de hoofdstad van het district Gruyère en de vele projecten die de hele regio aantrekken. Vuadens is een ideale omgeving om volop te profiteren van de activiteiten die in elk seizoen in de hele Gruyère-regio worden aangeboden.
Naast de snelle toegang tot de grote steden aan de oevers van het Meer van Genève en tot de belangrijkste steden Fribourg en Bern dankzij de opritten van de snelwegen van Vaulruz en Bulle, geniet Vuadens van een landelijke omgeving die erg populair is bij zijn inwoners en zijn burgers gemakkelijk toegang geeft tot het openbaar vervoer, winkels, scholen en administraties.
Dit prachtige perceel biedt een zeer interessant bouwpotentieel met een bebouwingsoppervlakte van 588 m2. Geplaatst in een woonwijk met een lage dichtheid volgens de gemeentelijke bouwvoorschriften, maakt het de bouw mogelijk van een gelijkvloerse individuele woning met een kelder, met inachtneming van een IBUS van 0,60 en een IVER van 0,30.

Dit perceel is praktisch vlak en profiteert van een optimale zuidwestelijke oriëntatie.
De faciliteiten bevinden zich in de buurt en de toegangen met erfdienstbaarheden zijn al aanwezig.

Profiteer van deze mogelijkheid om een project te bouwen volgens uw wensen

Oppervlakken

Totaal588 m²

Vuadens

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.