Nieuwbouw eigentijdse villa met Homsphere concept

Chêne-Bougeries
Huis • 6 kamer(s) • 180 m² • ref: ACTPROM3-B
€ 4.249.093
De gemeente Chêne-Bougeries, gelegen ten oosten van de stad Genève, is booming en zeer gewild in het kanton.
Ideaal gelegen, biedt het de rust van een woonwijk met een lage dichtheid, dankzij de classificatie als villazone, terwijl het zeer dicht bij het stadscentrum ligt, aangezien het zeer goed bereikbaar is met verschillende soorten openbaar vervoer, waaronder bussen, de twee tramlijnen, evenals de onmiddellijke nabijheid van de groene weg.

Naast de rustige omgeving, die bijzonder bevorderlijk is voor gezinnen, heeft Chêne-Bougeries ook een breed scala aan gezondheidsdiensten, met pediatrische spoedeisende hulp en de Clinique des Grangettes, gelegen op enkele meters van het project.

De gemeente biedt ook een breed scala aan academische mogelijkheden. Het gaat onder meer om vijf basisscholen, twee begeleidingscycli, drie scholen en een middelbare school, en verschillende particuliere scholen. De voor- en vroegschoolse opvang omvat drie Children's Living Spaces en een kleuterschool.

Er worden ook verschillende activiteiten, restaurants en voorzieningen aangeboden die van Chêne-Bougeries een plek maken die de meest veeleisende mensen zal plezieren.

Deze set van twee rijtjeshuizen heeft een elegante architectuur in harmonie met de locatie. Ze zijn gebouwd met edele materialen en inspireren een sfeer
Stil en tijdloos.

De begane grond komt uit op prachtige volumes met een volledig uitgeruste open keuken en een eet- en woonkamer, waar enorme erkers een prachtige lichtinval binnenlaten.

De bovenverdiepingen bieden twee slaapkamers, elk uitgerust met een eigen badkamer, evenals een hoofdslaapkamer met kleedkamer en eigen doucheruimte. De drie slaapkamers hebben een panoramisch uitzicht op de tuin en het terras. Alle kamers van de huizen liggen op het zuiden en genieten van een blootstelling zonder vis-à-vis.

De kelders zijn zeer veelzijdig en hebben een fitnessruimte, een speelkamer met doucheruimte, een wasruimte en een wijnkelder die toegang geeft tot een extra kamer die naar goeddunken van de koper kan worden gebruikt.

Elke villa heeft ook een eigen dubbele garage.

Modulair domoticasysteem met Homsphere-technologie. Deze technologie is zuinig en energiezuinig en maakt zijn woningen zelfvoorzienend dankzij de panelen
fotovoltaïsch, zonder koolstofemissies. Het hydraloop-systeem zal het waterverbruik van woningen verminderen. Aangezien deze innovatieve technologie modulair is, is zij ook
Het is mogelijk om naar behoefte opties toe te voegen zoals verbruiksbeheer, geluidssysteembeheer, enz.

De woningen zijn voorzien van een vloerverwarmingssysteem met regelbare thermostaat in alle kamers en een geo-koelsysteem om de binnentemperaturen in de zomer te koelen.

Deze "schone" huizen bieden een aanzienlijke besparing van ongeveer CHF 230.000 in de komende 20 jaar, waarbij technische elementen ook gegarandeerd zijn voor de komende twee decennia.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om u een volledig dossier toe te sturen of als u ter plaatse wilt gaan om de omgeving te ontdekken waar deze huizen zullen worden gebouwd.

Ruimten

Kamers6
Toiletruimten1
Garages (buiten)1

Oppervlakken

Leven180 m²
Bruikbaar275 m²
Totaal716 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Chêne-Bougeries

Basisschool
TypeHuis
Bouwjaar2024