✨ Rustig Sky Village-huis met 2 verdiepingen in Jarabacoa, Dominicaanse Republiek

Jarabacoa
Twee+ verdiepingen • 5 bed. • 4 bad. • 330 m²
€ 631.482

Kopieer de onderstaande links om:

Bekijk de woning op onze website, realtordr.com
➡️https://realtordr.com/property/rdr-48522/

Bezoek het profiel van de listing agent, Philipe Roy
➡️https://realtordr.com/agent/philippe-roy/

SKY VILLAGE: HUIS MET 2 VERDIEPINGEN IN EEN RUSTIGE OMGEVING

Welkom bij ✨ Sky Village ✨ , een boeiende residentie met twee verdiepingen, genesteld in de serene landschappen van Jarabacoa, Dominicaanse Republiek. Deze uitzonderlijke woning combineert moderne voorzieningen met adembenemende natuurlijke schoonheid en creëert een perfect toevluchtsoord voor zowel ontspanning als entertainment.

Belangrijkste kenmerken:

Ruim ontwerp met twee verdiepingen: geniet van twee niveaus van zorgvuldig geplande ruimte, gemaakt voor het grootste comfort en privacy 🏠.

Slaapkamers en badkamers: De thuisbasis van 4 elegante slaapkamers en 4,5 luxe badkamers, die royale accommodatie bieden voor zowel familie als gasten 🛏️🛁.

Gastronomische keuken en eethoek: Geniet van culinaire hoogstandjes in de moderne, volledig uitgeruste keuken, die naadloos overgaat in een formele eethoek - een toevluchtsoord voor hosting en bijeenkomsten 🍽️👨 🍳.

Woonkamer: Het hart van het huis, een gezellige woonkamer, is uw perfecte toevluchtsoord voor ontspanning en sociale interacties 🛋️💬 .

Terras en balkons: Stap op het uitgestrekte terras en de balkons en geniet van de panoramische vergezichten over het weelderige landschap 🌄.

Persoonlijke wellnessvoorzieningen: Til uw vrije tijd naar een hoger niveau met een eigen picuzzi en een speciale barbecue, ideaal voor buitenentertainment en ontspanning 🍖🛁.

Kiosco: Verbeter je buitenleven met deze charmante toevoeging 🌿.

Groene Groene omgeving: Omgeven door rustig groen, biedt het pand een pittoreske en rustige omgeving 🌳🌼.

Bronwaterbron: Ervaar de luxe van een natuurlijke bronwaterbron, een zeldzaam en gekoesterd kenmerk 💧.

Ruime parkeergelegenheid: Met parkeergelegenheid voor maximaal 15 voertuigen worden grote bijeenkomsten moeiteloos ondergebracht 🚗.

Toegankelijk voor alle voertuigen: Zorgt voor gemakkelijke toegang voor elk voertuigtype 🚜.

Bos Omgeving: Genesteld in een bosrijke omgeving, is dit huis een toevluchtsoord van rust en een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers 🌲🦋.

Snel internet: blijf verbonden met glasvezelinternettoegang en voldoe aan al uw digitale behoeften 🌐💻.

Juridische zekerheid: Volledige gemoedsrust met een 'Título deslinde', die een duidelijk en veilig eigendom 📜✅ garandeert.

Eco-Corridor: Dit huis maakt deel uit van een ecologische corridor en toont een toewijding aan duurzaamheid en harmonie 🌍♻️ van het milieu.

In Sky Village komen luxe, comfort en natuurlijke schoonheid samen om een idyllisch huis te creëren voor wie op zoek is naar een rustige ontsnapping met alle hedendaagse gemakken.

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers4

Oppervlakken

Leven330 m²
Kavel1032 m²
Gemeubileerd
Parkeerplaats
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Internet

Jarabacoa

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Panoramisch weergave op bos
Uitzicht op de bergen