Huis voor Kopen in Pointe aux Piments, Mauritius

Pointe aux Piments
Huis • 5 kamer(s) • 3 bed. • 300 m² • ref: VM444-COMPANY36181ROX
€ 895.000
Welkom in de tropische elegantie van Pointe aux Piments, in het hart van de omheinde residentie Mon Île, waar authentieke charme en hedendaagse luxe samenkomen.
We zijn verheugd om een uitzonderlijke villa te presenteren die verfijning en exclusiviteit belichaamt.
Ontdek het unieke karakter van deze woning, waar de afgeronde rieten daken een exotisch en onderscheidend tintje geven.
De architectuur van de villa versmelt harmonieus met de tropische omgeving, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat.
Het hoogtepunt van deze residentie is ongetwijfeld het open dak, dat een exclusieve ruimte biedt met een ingebouwde jacuzzi.
Stel je voor dat je ontspant in het warme water terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op de sterrenhemel van het eiland. Het is een persoonlijk paradijs om elke dag van te genieten.
De villa baadt in natuurlijk licht, waardoor een luchtige en serene sfeer ontstaat. De kamerhoge ramen laten de schoonheid van het exterieur versmelten met het interieur, waardoor elke kamer een levend tableau wordt van de weelderige natuur die het pand omringt.
Het buitenleven bereikt zijn hoogtepunt in de tropische tuin, waar een royaal zwembad uitnodigt om af te koelen onder de tropische zon.
De buitenvoorzieningen zijn ontworpen om een idyllische omgeving te bieden, perfect om buiten te dineren, te entertainen of gewoon te genieten van de natuurlijke omgeving.
Binnen is de villa fijn ingericht, met veel aandacht voor detail.
De drie slaapkamers met eigen badkamer bieden een eigen en luxueuze ruimte, waarbij elke kamer een oase van comfort en elegantie is.
Deze accommodatie biedt eersteklas voorzieningen, waarbij modern comfort wordt gecombineerd met exotische charme.
Het is ideaal gelegen, dicht bij de zee, en biedt gemakkelijke toegang tot de witte zandstranden en het kristalheldere water van de Indische Oceaan.
Mis de kans niet om deze uitzonderlijke villa in Pointe aux Piments te verwerven. Neem vandaag nog contact met ons op om een privétour te regelen en tropische luxe op zijn best te ervaren.
Toegankelijk voor buitenlanders en recht op een verblijfsvergunning.
De prijs: 895.000 euro

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers3
Toiletruimten4
Parkeerplaatsen (buiten)4

Oppervlakken

Leven300 m²
Tuin700 m²
Gemeubileerd
Terras
Zwembad

Pointe aux Piments

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
Uitzicht op de tuin