Huis voor Kopen in Millau, Frankrijk

Millau
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 118 m² • ref: 1443068
€ 285.000
iad Frankrijk - Sabrina Pons biedt: Om zonder vertraging te bezoeken,
Kom en waan u in dit aangename huis van ongeveer 117 m2 in een rustige omgeving op de hoogten van Millau, licht en goed belicht, het land van ongeveer 150 m2 uitgerust met een schuilplaats met barbecue biedt u de mogelijkheid om aangename tijd door te brengen met uw gezin.

Dit prachtige huis biedt op de begane grond een grote hal, een wasruimte, een doucheruimte en twee slaapkamers van ongeveer 10 m2 en directe toegang tot de garage.
Boven heeft het een woonkamer van ongeveer 25 m2 met een recente pelletkachel, deze kamer geeft toegang tot een groot balkonterras, het heeft ook een onafhankelijke ingerichte keuken die toegang geeft tot een ander balkonterras, een slaapkamer van ongeveer 13 m2 met kast, een tweede slaapkamer van ongeveer 11 m2 met kast, een badkamer met inloopdouche en een apart toilet.

U profiteert van dubbele beglazing met elektrische rolluiken, een recente pelletkachel, een stadsgasketel, verschillende bijgebouwen, waarvan er één kan worden gebruikt als werkplaats voor opslag, doe-het-zelf, schilderen...

Het dak van deze grote eengezinswoning is 2 jaar geleden volledig vernieuwd.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energielabel voor deze woning: ENERGIEKLASSE D index 211 en KLIMAAT klasse D index 33. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van mevrouw Sabrina Pons EI (ID 30999), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van RODEZ onder het nummer 835199365, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers5
Vloeren1
Slaapkamers4

Oppervlakken

Leven118 m²
Kavel150 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue

Millau

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
D
211
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
D
33