Huis voor Kopen in Maligny, Frankrijk

Maligny
Huis • 2 kamer(s) • 1 bed. • 45 m² • ref: 1428151
€ 40.000
iad France - Lydie Raux biedt: In het hart van het dorp Maligny, te renoveren huis met inbegrip van een entree, een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer met toilet. Het biedt de mogelijkheid tot uitbreiding dankzij de bruikbare zolder en eronder ontdekt de kelder.
In de buurt completeert een schuur de diensten van deze woning, evenals een perceel niet-aangrenzende grond aan de achterkant van het huis. Ideaal voor het creëren van uw unieke ruimte.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Onroerend goed dat niet onderworpen is aan de DPE. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Miss Lydie Raux EI (ID 48487), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Auxerre onder het nummer 838855088, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1

Oppervlakken

Leven45 m²
Kavel80 m²

Maligny

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens