Luxe villa met 4 slaapkamers - Eagles Nest, St. Thomas

Saint Thomas
Vastgoed • 4 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 445.93 m²
€ 1.297.047
Welkom bij Eagles Nest, gelegen op een toplocatie op een op het zuidwesten gelegen bergkam op het platteland van St. Thomas. Deze luxe villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers ligt op bijna 2 hectare grond en biedt een prachtig uitzicht op het platteland en uitzicht op zee in het zuidwesten.

Een heerlijke lange oprijlaan leidt naar deze prachtige woning. Het pand is gerenoveerd in 2012 en is onberispelijk afgewerkt en onderhouden. Kenmerken zijn onder meer een ruime en moderne keuken met granieten werkbladen, formele en informele eetgedeeltes en fantastische eet- en amusementsruimte in de buitenlucht. Het overdekte terras kijkt uit op het zwembad en het dek, allemaal prachtige ruimtes om te ontspannen en te entertainen.

Het hoofdhuis beschikt over 3 slaapkamers. Twee van de gastensuites delen een goed uitgeruste badkamer, terwijl de master suite een eigen en-suite en inloopkast heeft. De 4e slaapkamer wordt momenteel gebruikt als kantoor, maar is eigenlijk een zelfstandig appartement met een eigen keuken, badkamer, berging en overdekt terras.

Eagles Nest is gunstig gelegen in de gewilde buurt van Grandview, St. Thomas. Het is een must voor iedereen die op zoek is naar een prachtig landhuis op een groot perceel en in de nabijheid van zowel Holetown als Warrens.

JNVA

Voor bezichtigingen, meer informatie of om deze woning veilig te stellen, kunt u contact met ons opnemen:

* Woning ID: 54825
* Prijs: USD $ 1,400,000
* Oppervlakte: 4800 m²
* Landoppervlak: 80000 m²
* Slaapkamers: 4
* Badkamers: 4
* Status van het pand: TE KOOP

* Adres St. Thomas, Barbados
* Stad Bridgetown, Barbados
* Staat/provincie St.Thomas, Barbados
* Land Barbados

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers4

Oppervlakken

Leven445.93 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras
Tuin

Saint Thomas

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op platteland