Appartement voor Kopen in La Bresse, Frankrijk

88250 La Bresse
Appartement • 2 kamer(s) • 2 bed. • 35 m² • 2de verdieping • ref: 1444991
€ 95.000
iad France - Nancy Pierrel biedt: Mooi appartement met een oppervlakte van 32 m2 Carrez wet (42 m2 op de grond) op de tweede verdieping in een klein condominium gelegen in een rustige doodlopende straat.
Het bestaat uit een ingerichte keuken open naar de woonkamer, een grote slaapkamer, een badkamer met douche en toilet en een mezzanine voor een tweede slaapkamer.
Beveiligd huis met intercom.
Er is ook een parkeerplaats, een kelder en een gemeenschappelijke buitenruimte.
Elektrische verwarming.
Ideaal voor een beginnende koper of vakantiehuis.

Deze onroerend goed advertentie is voor 1 hoofdkavel gelegen in een condominium dat in totaal 5 kavels vormt, niet onderworpen aan een lopende procedure en met een bedrag van ongeveer € 20,83 per maand (d.w.z. € 250 per jaar) aangegeven door de verkoper. Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energieweergave-informatie over deze eigenschap: DPE F-index 412 en BKG D-index 21. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van mevrouw Nancy Pierrel EI (ID 57588), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Epinal onder het nummer 898274881, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers2
Vloeren2
Slaapkamers2
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven35 m²
Kavel1016 m²

La Bresse

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
F
412
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
D
21