Chique appartementen in multifunctioneel complex Sultangazi

Sultanbeyli
Appartement • 1 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 76 m² • ref: 34333
€ 239.895

Deze chique appartementen in een multifunctioneel complex in Sultangazi Istanbul zijn nu te koop. Deze relatief nieuwe wijk is hard op weg de plek te worden om een ​​woning te kopen en ondergaat een prestigieus herontwikkelingsprogramma.

Het is een perfecte gelegenheid om te investeren in een appartement voor de verhuurmarkt of om een ​​vakantiehuis te kopen in de buurt van vele toeristische bestemmingen; het is ook ideaal voor mensen die permanent willen wonen in een bruisende stad op woon-werkafstand van bedrijventerreinen.

De infrastructuur is hier uitstekend, met veel winkels, bars en restaurants voor een grote multiculturele gemeenschap. De vervoersverbindingen zijn goed, met de E-80, de E5 en de North Marmara-weg gemakkelijk te bereiken.

Veel gerenommeerde ziekenhuizen, scholen, banken, geldautomaten en apotheken zijn in de buurt, waardoor het een gunstige wijk is om in te wonen. Veel van de toeristische bezienswaardigheden liggen binnen een straal van 15 km.

Afstand tot voorzieningen
  • Afstand tot het strand: 10 km
  • Afstand tot de stad: 5m
  • Afstand tot de luchthaven: 5m
  • Afstand tot lokale winkels: 800 m
Appartement Kenmerken

Dit verbluffende nieuwe project biedt multifunctionele woonarrangementen, waar het leven samenvloeit en naadloos gemakkelijk wordt. Grote hoge appartementencomplexen bevinden zich in een enorm winkelcentrum met boetieks en winkels van Europese merken allemaal onder één dak. Ontmoet vrienden in een van de openluchtcafés en kijk naar hartelust! Het metrostation is een minuut van deur tot deur. Dit complex omvat een nieuw ziekenhuis, een gloednieuwe universiteit, uitgaansgelegenheden en café-bars. Het belooft een ruimte te worden waarin je kunt werken, spelen en uiteindelijk aan het eind van de dag kunt ontspannen.

Elk goed ontworpen appartement heeft een verscheidenheid aan configuraties. De moderne indeling is licht en ruim, met een mooie doorstroming door elke kamer. Hedendaagse badkamers en keukens zijn ontworpen en gebouwd met behulp van hoogwaardige armaturen en fittingen die alle moderne gezinnen, stellen en alleenstaanden zullen aanspreken. Met een ondergrondse parkeergarage en 24-uurs beveiliging zijn u en uw dierbaren veilig

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlakken

Leven76 m²

Sultanbeyli

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.