Appartement voor Kopen in Menton, Frankrijk

Menton
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 37 m² • ref: 1443704
€ 210.000
iad France - Aurélie Querment biedt: Ontdek, in het hart van de tuinen van Biovès, dit prachtige appartement dat zeer goed is ingericht en dat vandaag wordt gebruikt voor een liberale activiteit.

In een beveiligde residentie met conciërge, bestaat het appartement uit een entree, een slaapkamer met kast, die de wachtkamer kan zijn, een woonkamer met ingerichte keuken en een badkamer met toilet.
Een kelder maakt het geheel compleet.

Het appartement heeft toegang voor personen met beperkte mobiliteit. Alle individuele kosten.
Ideaal voor een vrij beroep of tweede verblijf of als investering.

De residentie is zeer goed onderhouden en biedt een zeer hoge standaard.

Deze onroerend goed advertentie is voor 1 hoofdkavel gelegen in een condominium dat in totaal 57 kavels vormt, niet onderworpen aan een lopende procedure en met een bedrag van kosten van ongeveer € 109,17 per maand (of € 1310,08 per jaar) aangegeven door de verkoper. Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over de energieclassificatie van deze woning: ENERGIE-klasse D-index 204 en KLIMAAT-klasse B-index 6. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Miss Aurélie Querment EI (ID 36925), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Nice onder het nummer 848983557, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers2
Vloeren7
Slaapkamers1

Oppervlakken

Leven37 m²
Lift

Menton

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar1900
Energie-efficiëntiegraad
D
204
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
B
6