CHALET LA TZOUMAZ

La Tzoumaz
Huis • 5 kamer(s) • 220 m² • ref: 27_1673_SALE
€ 2.558.605
-
Investeringsmogelijkheid in een idyllische omgeving in La Tzoumaz - beschikbaar voor buitenlandse klanten
Welkom in dit prachtige pand genesteld in het hart van een rustige en natuurlijke omgeving, dicht bij een bushalte, en biedt een echte oase van rust voor bergliefhebbers. Ontdek op een royaal perceel van 1240m2 een prachtig chalet met 4 slaapkamers, gebouwd in 2001 en liefdevol gerenoveerd in 2018. Met een woonoppervlakte van 220 vierkante meter, twee boxgarages en drie buitenparkeerplaatsen biedt deze woning modern comfort in een authentieke omgeving.
 
Wat deze woning nog aantrekkelijker maakt voor investeerders, is de mogelijkheid om uit te breiden of zelfs een tweede huisje op het perceel te bouwen. Stel je de eindeloze mogelijkheden voor die dit zou kunnen bieden.
 
Zodra u aankomt, wordt u verleid door de warme sfeer van het chalet. De hoofdingang leidt u naar een grote woonkamer, inclusief een gezellige woonkamer met open haard, een moderne en functionele keuken en een royale eethoek. Een groot balkon omringt het chalet en biedt een prachtig uitzicht op het Rhônedal en de heuvels van Isérables. De vele ramen en openslaande deuren overspoelen de ruimte met natuurlijk licht, waardoor de prachtige afwerkingen, zoals de platen uit Brazilië, tot hun recht komen.
 
Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met een eigen balkon en een ruime en-suite badkamer. Op de begane grond vindt u nog drie mooie slaapkamers en een sauna.
 
Of u nu een investeerder bent die op zoek is naar een lucratieve kans of een bergliefhebber die op zoek is naar uw alpine toevluchtsoord, deze woning biedt het beste van twee werelden.

Ruimten

Kamers5
Vloeren3
Toiletruimten1
Balkons1
Garages (buiten)1
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven220 m²
Bruikbaar220 m²
Totaal1240 m²
Balkon
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Parkeerplaats
Sauna

Riddes

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
TypeHuis
Bouwjaar2001