Prachtige gerenoveerde boerderij te koop in Suchy, Zwitserland

Suchy
Boerderij • 16 kamer(s) • 9 bed. • 10 bad. • 800 m² • Beschikbaar van 1-7-2024
Prijs op aanvraag

Oorspronkelijk gebouwd in 1823 in een traditionele stijl, is deze prachtige landelijke residentie met 16 kamers verdeeld over 3 verdiepingen en heeft een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 800 m².

Gebouwd op een perceel van 2538 m², onderging het in 2015 een volledige renovatie, inclusief een uitbreiding om het om te vormen tot een uitzonderlijk pand.

De inkomhal verwelkomt u met grote stenen gewelven die uitkomen op de grote woonkamer. Op dit niveau is er ook een biljartruimte met glazen vloer boven de traditionele wijnkelder. Verdeeld over verschillende halve niveaus, de woonkamer komt uit op een eetkamer en vervolgens op de grote volledig uitgeruste keuken. Allemaal met toegang tot de tuin en terrassen.

Tussen de boerderij en de uitbouw ligt een prachtig binnenzwembad met douche en toiletruimte.

De uitbreiding bestaat voornamelijk uit een wellness- en ontspanningsruimte met een fitnessruimte, jacuzzi, sauna, stoombad, koud bad en een lounge met bar die toegang geeft tot de tuin. Boven de aanbouw is een mooie speelkamer.

Het gehele nachtgedeelte van het pand bevindt zich op de eerste verdieping van de boerderij en is toegankelijk met een lift of via een van de twee trappenhuizen. Het bestaat uit vijf slaapkamers, allemaal en-suite met een eigen badkamer en kleedkamer. Op dit niveau is er ook een thuisbioscoop met kitchenette.

Op zolderniveau bevindt zich een prachtig zelfstandig 5,5 kamer appartement dat verhuurd zou kunnen worden en daarmee een kans op huurinkomsten biedt voor toekomstige eigenaren.

 

Oorspronkelijk gebouwd in 1823 in een traditionele stijl, is dit prachtige landelijke huis met 16 kamers verdeeld over 3 verdiepingen en heeft het een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 800 m².

Gebouwd op een perceel van 2538 m², onderging het in 2015 een volledige renovatie, inclusief een uitbreiding om het om te vormen tot een uitzonderlijk pand.

De inkomhal verwelkomt u met grote stenen gewelven die uitkomen op de grote woonkamer. Ook op dit niveau is een "biljart" met glazen vloer boven de traditionele wijnkelder. Verdeeld over verschillende halve niveaus, komt de woonkamer uit op een eetkamer en vervolgens op de grote, volledig uitgeruste keuken. Tussen de boerderij en de uitbreiding ligt een prachtig overdekt zwembad met douche en toilet.

Het belangrijkste kenmerk van de uitbreiding is een wellness- en ontspanningsruimte met een fitnessruimte, jacuzzi, sauna, hammam, koud bad en een lounge met bar die toegang geeft tot de tuin. Op de bovenverdieping van de aanbouw is een prachtige speelkamer.

Het gehele nachtelijke deel van het pand bevindt zich op de tweede verdieping van de boerderij en is toegankelijk via een lift of via een van de twee trappenhuizen. Het bestaat uit vijf slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer en kleedkamers. Op dit niveau is er ook een thuisbioscoop met kitchenette.

Zolderniveau is een prachtig onafhankelijk appartement met 5,5 kamers dat kan worden verhuurd, wat een kans op huurinkomsten biedt voor toekomstige eigenaren.

Ruimten

Kamers16
Slaapkamers9
Badkamers10
Parkeerplaatsen (binnen)3

Oppervlakken

Leven800 m²
Kavel2538 m²
Alarm
Binnenzwembad
Garage
Gastensuites
Hot-tub
Lift
Sauna
Stoomruimte
Tuin
Wijnkelder
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Zwembad

Suchy, Suchy

Southeast oriëntatie
Southwest oriëntatie
Zuiden oriëntatie
TypeHuis
VoorwaardeGoede conditie
ReputatieHoog niveau
Bouwjaar1823
Renovatiejaar2015
BouwtypeBeton
OmgevingRustig, Platteland, Groen