Prachtig huis met 3 slaapkamers te koop in Tamraght

Tamraght
Huis • 3 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 216 m² • ref: ES5553981
€ 117.000
Prachtig huis met 3 slaapkamers te koop in Tamraght, Marokko

Esales Eigendoms-ID: es5553981

Locatie Accommodatie

DR Oubaha

Tamraght

Aourir 8000

Agadir, Marokko.

Beschrijving van de woning

Dompel jezelf onder in Marokkaanse magie: een prachtig dorpshuis wacht op je in Tamraght Ouzdar

Zonovergoten kusten, charmante dorpsvibes en eindeloze branding wachten op je in dit boeiende huis met 4 slaapkamers, genesteld in het hart van Tamraght Ouzdar, Marokko. Op slechts 45 minuten rijden van de drukte van Agadir ligt dit 3 verdiepingen tellende toevluchtsoord met een adembenemend dakterras en is het uw toegangspoort tot het paradijs.

Stap in een wereld van licht en gelach:

* Open gelukzaligheid: Verzamel geliefden in de uitgestrekte woonkamer op de begane grond, waar de zon doorheen stroomt en de geur van Marokkaanse kruiden de lucht vult. Bereid heerlijke maaltijden in de goed uitgeruste keuken, een culinaire speeltuin versierd met traditionele flair.
* Rust en maak opnieuw verbinding: Drie gezellige tweepersoonskamers op de eerste verdieping bieden toevluchtsoorden voor rustgevende nachten. Verjong in de doucheruimte of fris je op in het aparte toilet.
* Laat je creatieve geest de vrije loop: De tweede verdieping onthult een ruim heiligdom, badend in het licht van de voor- en achterterrassen. Stel je voor dat je deze veelzijdige ruimte omtovert tot een levendig kunstenaarsatelier, een serene yoga-retraite of zelfs een gezellige logeerkamer. De kleine keuken zorgt voor moeiteloos gemak, terwijl een apart toilet dit uitnodigende toevluchtsoord compleet maakt.
* Geniet van panoramische gelukzaligheid: beklim de wenteltrap naar het dakterras, uw privékoninkrijk in de lucht. Laat het panoramische uitzicht op de majestueuze bergen en glinsterende kustlijn je ademloos achterlaten. Geniet van de zon, drink muntthee onder de sterrenhemel en omarm de eindeloze mogelijkheden.

Dit is meer dan alleen een huis, dit is een Marokkaanse ervaring:

* 216 vierkante meter charme: Dit ruime toevluchtsoord biedt comfortabel plaats aan uw dierbaren, met extra ruimte om te groeien op het royale dakterras.
* Surfer's paradise: Dompel jezelf onder in de levendige surfcultuur voor de deur. Dit beroemde stuk kustlijn trekt golfjagers van over de hele wereld en eindeloze avonturen wachten op de rollende golven.
* Rust en kalmte: Vind troost in het rustige ritme van het dorpsleven. Geniet van de vriendelijke glimlach van de lokale bevolking, dwaal door authentieke markten en geniet van de eenvoudige geneugten van vers brood en melk uit nabijgelegen winkels.
* Volledig gemeubileerd comfort: Ontspan en kom tot rust in de wetenschap dat alles is geregeld. Van een traditionele Marokkaanse sfeer tot woonkamerstoelen die ook dienst doen als bedden, dit huis biedt alle comfort voor een zalig verblijf. Maximaal acht gasten kunnen hun perfecte plekje vinden onder de Marokkaanse zon.

Dit is meer dan alleen een woning; het is een uitnodiging om de magie van Marokko te ervaren. Claim je stukje paradijs en omarm de eindeloze mogelijkheden die je te wachten staan in Tamraght Ouzdar.

LET OP: HET HUIS HEEFT WAT MODERNISERING NODIG !!

OVER DE OMGEVING

Tamraght is een klein berbers vissersdorpje gelegen op een heuvel met uitzicht op de Atlantische Oceaan, ongeveer 14 km ten noorden van Agadir, 40 minuten ten noorden van de luchthaven van Agadir en 3 kilometer van het bekendere dorp Taghazout.

Deze traditionele vissersgemeenschap is in de loop der jaren gegroeid en is populair geworden bij surfers, backpackers en yogi's en niet te vergeten Europeanen die op zoek zijn naar een tweede huis in de zon. Met meer dan 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur tussen 20° en 29° overdag, is Tamraght ontworpen voor een perfecte surfvakantie.

Tamraght is een klein Berberdorp genesteld langs de zuidwestkust van Marokko, net ten noorden van Agadir. Tamraght staat bekend om zijn relaxte sfeer, prachtige stranden en surfen van wereldklasse en is een populaire bestemming geworden voor reizigers die op zoek zijn naar Marokkaanse magie.

Hier zijn enkele van de dingen die Tamraght speciaal maken:

* Surfparadijs: De stranden van Tamraght behoren consequent tot de beste in Marokko om te surfen. De golven zijn perfect voor alle niveaus, van beginners tot ervaren rijders. Er zijn verschillende surfkampen en scholen in het dorp die lessen en verhuur aanbieden.
* Prachtige stranden: Tamraght heeft verschillende prachtige stranden, waaronder Banana Beach, Taghazout Beach en Plage de la Source. Deze stranden zijn perfect om te zwemmen, zonnebaden en ontspannen.
* Relaxte sfeer: Tamraght is een relaxt dorp waar de tijd langzaam lijkt te gaan. Er zijn geen grote mensenmassa's of nachtclubs, alleen een ontspannen sfeer en vriendelijke bevolking.
* Heerlijk eten: Marokkaans eten behoort tot de beste ter wereld en Tamraght heeft tal van geweldige restaurants om uit te kiezen. Probeer zeker tajines, couscous en verse zeevruchten.
* Dingen om te doen: Naast surfen en relaxen op het strand zijn er nog genoeg andere dingen te doen in Tamraght. U kunt gaan wandelen in de nabijgelegen bergen, een boottocht maken om dolfijnen te zien of een bezoek brengen aan de Souk (markt) in Agadir.
* Accommodatie: Er zijn verschillende accommodaties om uit te kiezen in Tamraght, van budgetvriendelijke hostels tot luxe villa's. Wat uw budget of stijl ook is, u zult zeker de perfecte plek vinden om te verblijven.

Over het algemeen is Tamraght een geweldige plek om te bezoeken als je op zoek bent naar een ontspannen en onvergetelijke Marokkaanse ervaring.

MAiN-FUNCTIES:

* 216m2 woonoppervlak
* 3 Slaapkamers
* 2 Badkamers
* Prachtig uitzicht
* Eigen parkeerplaats
* Privé tuin
* Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
* Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
* Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van Marokko te ontdekken
* Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt
* Verhuurmogelijkheden via Airbnb en Booking.com

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in Marokko te kopen of verkopen

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven216 m²
Gemeubileerd
Voorzieningen verzameld door AI.
Internet
Parkeerplaats
Terras
Tuin
Wasmachine

Tamraght

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.