Soul House Luxury Inn: een paradijs voor jou in El Valle De Anton, Panama

Anton Valley
Gemeubileerd huis • 7 bed. • 5 bad. • 638 m²
€ 1.259.578

Genesteld in het hart van Panama, in de magische stad El Valle, staat Soul House Luxury Inn, "Casa del Alma", als een baken van luxe en kunstzinnigheid. Dit designlandgoed, gelegen op 550 meter boven de zeespiegel, biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen. Het pand, op een steenworp afstand van het stadscentrum, biedt rust, veiligheid, gemak en hemelse schoonheid.

De tropische allure van Panama wordt belichaamd in Soul House, niet alleen in een luxe herberg.  Het onroerend goed te koop biedt het potentieel om te transformeren in een prachtige gezinswoning of een designwoning als dat uw wens is. De locatie in El Valle, beschreven als de hemel op aarde, is de grootste bewoonde uitgedoofde vulkanische krater ter wereld, een van de belangrijkste aanspraken op roem.  De prachtige stad wordt verder versterkt door de onlangs opgewaardeerde Central Avenue, wat bijdraagt aan de charme en aantrekkingskracht van de stad.  De nieuwe upgrades omvatten verlichte trottoirs en fietspaden van de ene kant van de stad naar de andere.

Dit ongelooflijke huis, dat momenteel in gebruik is als een Airbnb-hotel, wordt geleverd met alle unieke en waardevolle kunstwerken inbegrepen.  De fantastische meubels die helpen bij het bepalen van de prachtige scène komen ook bij het pand.  De kunstwerken en meubels worden geschat op een waarde van $ 200,000 of meer.

Als u wilt genieten van een sublieme ervaring van het bergleven in Panama, hetzij als eigenaar van een fantastische residentie in het centrum van El Valle of een succesvolle herberg met een gedenkwaardig karakter, dan kan dit de woning zijn die voor u bedoeld is.

De Soul House-ervaring:
Met 2 suites met kingsize bed, een suite met queensize bed en extra gastenverblijven, is Soul House ontworpen voor optimaal comfort en schoonheid. Gasten beschrijven hun verblijf herhaaldelijk als een hemelse ervaring, omringd door de natuurlijke pracht van El Valle. Soul House biedt meer dan alleen een verblijf; Het biedt een ontsnapping naar een sereen en luxueus paradijs. Sluit uw dag af in de Spa, met een diepe massage en een perfecte buitendouche, onder de palmen! Welkom in jouw stukje hemel op aarde.

De accommodatie beschikt over een sprankelend privézwembad in een prachtige omgeving.  Het zwembad heeft een unieke vorm en is ontworpen om perfect te integreren met de omgeving van de binnenplaats.  Het is een uitstekend middelpunt van de tropische omgeving van deze luxe herberg.

Met een enorme eettafel, een gedeeltelijke keuken, een open ontmoetingsruimte, een open haard en een complete badkamer is de Rancho het centrum van uw buitenleven. Of het nu gaat om ontspannen en mediteren of het geven van een groot feest, de Rancho is er klaar voor.

Het pand, in uitzonderlijke staat met alle gebouwen onlangs geschilderd, is een zeldzaam aanbod op de onroerendgoedmarkt van Panama. Het is een plek waar elke hoek een verhaal vertelt over kunst, luxe en rust - een ware hemel op aarde.

"Casa Solution leverde een zeer effectieve, efficiënte en professionele service" – Dhr. AH uit North Carolina, VS

Voor meer informatie, een uitgebreidere beschrijving en actuele prijzen voor deze woning kunt u terecht op de website van Casa Solution.

Ruimten

Slaapkamers7
Badkamers5
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven638 m²
Kavel2000 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Zwembad

Anton Valley

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen