Villa T5 van 117m² in R+2 met tuin, in Nice

Nice
Villa • 5 kamer(s) • 3 bed. • 1 bad. • 117 m² • ref: FR06-2546
€ 890.000

Immo-pop, het makelaarskantoor met een vaste prijs, biedt dit mooie vrijstaande huis van type 5 en 117m² (137m² vloeroppervlak) op drie niveaus en een zwembad van 350m², op het zuidwesten, ideaal gelegen in het rustige en populaire gebied van Mont-Boron, dicht bij alle voorzieningen; winkels, scholen en vervoer (station Nice-Riquier op 500m).

Deze villa uit 1920 bestaat uit:

- op de begane grond, een entree met een onafhankelijke studio van ongeveer 17m² (inclusief een kleine badkamer), een kelder van 12m² en een ruimte voor de ketel.

- op de eerste verdieping, een grote lichte woonkamer van 52m ² met een lounge / eetkamer met een functionele open haard en een Amerikaanse keuken, ingericht en uitgerust open naar een balkon / veranda op het westen.

- Op de tweede verdieping bedient de overloop drie slaapkamers van 9, 12 en 14m² met bergkasten en een badkamer met badmeubel, douche en bad.

Buiten kunt u genieten van een bosrijke tuin, volledig omheind en zonder vis-à-vis voor gezellige momenten met familie of vrienden. Met een tuinhuisje kunt u uw gereedschap opbergen.

Een overdekte parkeerplaats niet grenzend aan het huis maakt deze woning compleet.

Aan de werkzijde is de woning zeer goed geïsoleerd (dak vernieuwd), voorzien van vloerverwarming via een warmtepomp, dubbele beglazing. Gedeeltelijk gerenoveerd en vereist slechts wat afwerkingswerk (gevel, tuinniveau om te ontwikkelen), zult u worden verleid door het potentieel dat dit huis biedt.

DPE / GHG: B / A

Goed nieuws, deze woning wordt op de markt gebracht door Immo-Pop, het agentschap zonder commissie vaste vergoeding van 6900 euro op kosten van de verkoper

Om alle informatie over deze woning te krijgen, een bezoek te plannen en al onze advertenties te ontdekken, ga direct naar de Immo-Pop website!

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers3
Badkamers1

Oppervlakken

Leven117 m²
Kavel350 m²
Totaal117 m²
Balkon
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Nice

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Southwest oriëntatie
Energie-efficiëntiegraad
B
77
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
A
2