Crissier - Groot halfvrijstaand huis van 5,5 kamers met uitzicht op het meer

Crissier
Huis • 5.5 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 180 m² • ref: 1590600-4
€ 1.519.895
Deze halfvrijstaande woning met 5,5 kamers, verdeeld over 4 verdiepingen, biedt de volgende diensten:

Benedenverdieping: een grote veranda met een keuken, een in te richten ruimte, een doucheruimte, een kelder, een technische ruimte/wasruimte.
Bovenverdieping: een grote woonkamer uitgerust met een houtgestookte open haard met een balkon, een royale volledig uitgeruste keuken met toegang naar buiten.
Verdieping 1: twee grote slaapkamers met elk een balkon en een bad/doucheruimte.
Zolder: een ruime en lichte kamer met hoge plafonds ten behoeve van een doucheruimte.

Gebouwd op een perceel van 1.000 m² in een rustige en landelijke omgeving, zal deze halfvrijstaande woning met 5,5 kamers u zeker bekoren. Deze woning is ideaal gelegen in Crissier, een gemeente die deel uitmaakt van de wijk West Lausanne, op slechts vijf minuten van het commerciële gebied van Crissier en vijftien minuten van Lausanne met de auto. De stad biedt een veelheid aan mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding in de natuur.

Met het openbaar vervoer (TL) bent u in twintig minuten op het treinstation van Renens. De snelwegen A1 en A9 zijn binnen vijf minuten bereikbaar. Bovendien is deze accommodatie dichtbij scholen, zoals EPFL, UNIL, EHL, ECAL. Dit huis is dan ook ideaal voor iedereen die in alle rust wil wonen en toch dicht bij de voordelen van de stad wil zijn.

De buitenfaciliteiten zullen u zeker verleiden. Inderdaad, een terras, een grote tuin met pruimenbomen, kiwibomen, een stenen barbecue, een bijgebouw om onderhoudsapparatuur op te slaan en twee autoboxen sieren deze woning perfect.

Ruimten

Kamers5.5
Slaapkamers4
Badkamers3

Oppervlakken

Leven180 m²
Totaal500 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Balkon
Barbecue
Parkeerplaats
Terras
Tuin

Crissier

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar1988