Huis te koop, Commandeursweg, in Willemstad, Curaçao

Willemstad, Commandeursweg
Vrijstaand twee+ verdiepingen • 4 bed. • 4 bad. • 300 m²
€ 343.601

Details van de woning:

Verken dit ruime huis met 2 verdiepingen en biedt comfortabel wonen met voldoende ruimte voor iedereen. Met 4 slaapkamers en 4 badkamers is dit huis ontworpen voor gemak en functionaliteit.

Slaapkamers en badkamers:

Dit huis beschikt over 4 ruime slaapkamers, elk vergezeld van een badkamer, die privacy en gemak voor alle bewoners garanderen.

Landoppervlakte:

Gelegen op een royaal perceel van 550m2 eigen grond, is er voldoende buitenruimte om van te genieten, of het nu is om te tuinieren, spelen of gewoon te ontspannen.

Ontwerp met twee verdiepingen:

Het ontwerp van het gebouw met 2 verdiepingen zorgt voor een efficiënt gebruik van de ruimte, waarbij de beschikbare ruimte optimaal wordt benut met behoud van een praktische indeling.

Uitzicht op het balkon:

Kom tot rust op het balkon, biedt een aangename plek om de omgeving in u op te nemen en te genieten van de frisse lucht, wat zorgt voor een extra vleugje rust.

Garage Ruimte:

De garage voor 2 auto's biedt beveiligde parkeergelegenheid voor uw voertuigen en extra opslagruimte, wat bijdraagt aan de bruikbaarheid van deze woning.

Vraagprijs:

Deze fantastische woning is beschikbaar voor de concurrerende prijs van $ 370,000, waardoor het een verleidelijke kans is voor diegenen die op zoek zijn naar een ruim en functioneel huis.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via +5999 688 2634. We helpen je graag verder!

Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers4

Oppervlakken

Leven300 m²
Kavel549 m²
Eetruimte
Garage
Tuin

Commandeursweg, Willemstad