RENAISSANCE D'HISTOIRE: TE RENOVEREN MET EEN MAJESTUEUS UITZICHT OP DE MONT-CHESAU

Puidoux-Gare
Villa • 8.5 kamer(s) • 240 m² • ref: 1193387
€ 1.330.474
Ouderwetse charme en levende geschiedenis in Puidoux: een dorpshuis om te restaureren

Welkom in deze zeldzame parel in Puidoux, een dorpshuis dat geschiedenis en charme van weleer ademt. Genesteld in het hart van een landelijke buurt, biedt dit huis doordrenkt met authenticiteit een unieke kans om uw eigen architecturale meesterwerk te creëren.

Sterktes:

Boeiende geschiedenis: Dit huis dateert uit 1700 en getuigt van het rijke verleden van de regio. Elk hoekje en gaatje vertelt een verhaal en nodigt je uit om een stap terug in de tijd te doen en de bewaker van zijn nalatenschap te worden.

Traditionele architectuur: De originele architectonische details, zoals balkenplafond, stenen open haarden en tegelvloeren van weleer, zorgen voor een authentieke setting om dit huis met liefde en respect te restaureren.

Panoramisch uitzicht: Geniet vanuit uw eigen tuin van een adembenemend uitzicht op Mont-Chesau. Elke dag zult u versteld staan van de natuurlijke schoonheid die deze woning omringt.

Onbeperkt potentieel: Met royale ruimte om te renoveren, biedt dit huis een eindeloze speeltuin om uw creativiteit te uiten en elke kamer om te toveren tot een ruimte die uw levensstijl weerspiegelt.

Idyllisch gelegen:

Gelegen in het rustige dorpje Puidoux, geniet dit huis van de rust van het platteland terwijl het dicht bij de lokale voorzieningen ligt. De schilderachtige paden nodigen uit tot ontspannende wandelingen, terwijl de omliggende wijngaarden een vleugje karakter toevoegen aan dit stukje paradijs.

Uitzonderlijke kans:

Dit te restaureren dorpshuis is veel meer dan een eigendom; Het is een leeg canvas om uw dromen van een authentiek huis vol geschiedenis waar te maken. Als u klaar bent om aan dit avontuur te beginnen, neem dan nu contact met ons op om de ziel en het oneindige potentieel van dit uitzonderlijke pand te ontdekken.

Dossier, informatie en bezoek op aanvraag door ons uw volledige gegevens per e-mail te sturen.

Thomas Jaquet
thomas@proximmo. Ch
+41 79 449 82 53

PROXIMMO Vastgoedmakelaardij
Plaats Bel-Air 1
13e verdieping / Bel-Air Tower
CH - 1003 Lausanne

021 351 08 08
info@proximmo. Ch
www. proximmo. Ch

--------

Al onze aanbiedingen en promoties zijn hier te zien:
https://proximmo. ch/proximmo-verkoop-onroerend goed. HTML (Engelstalig)

--------

Overweegt u om uw woning te koop aan te bieden?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis schatting van uw woning.

Ruimten

Kamers8.5

Oppervlakken

Leven240 m²
Totaal1020 m²

Puidoux

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
TypeHuis
Bouwjaar1700