Volume, rust en panoramisch uitzicht zijn de belangrijkste troeven van dit pand

1232 Confignon
Huis • 8 kamer(s) • 300 m² • ref: 4233195
€ 3.940.774
Deze woning ligt in de stad Confignon, in een rustige omgeving, in een woonwijk.
Voorzieningen en scholen zijn dichtbij en op slechts een paar minuten rijden met de auto kunt u naar de Bains de Cressy of het winkelcentrum Lancy.

Dit grote huis heeft een prachtig en rustgevend uitzicht op de stad Genève, de bergen en zelfs de Jet d'Eau.

Met een perceel van ongeveer 650m2 volledig omheind, zullen we ook waarderen voor de buitenkant, de installatie van een zwembad, een jacuzzi, een buitendouche, een mooie tuin, een dubbele box, ongeveer 4 parkeerplaatsen voor gasten.

Binnen bevindt zich op de begane grond een woonkamer met open haard en een grote eetkamer die toegang geeft tot een prachtig terras met een prachtig vrij uitzicht over de stad, een nieuwe ingerichte en uitgeruste keuken die kan worden afgesloten met een schuifdeur, een zeer goed geïntegreerde verwarmde veranda en een gastentoilet en een garderobe.

Op de benedenverdieping bevindt zich de hoofdingang. Onmiddellijk vindt u een groot aantal ingebouwde kasten, daarnaast een grote kamer (speelkamer, ruimte voor vrienden of voor een oppas) met ramen die profiteren van een doucheruimte/hammam/toilet, dan de technische ruimte, 3 kelders en de wasruimte. Dit niveau heeft onafhankelijke toegang naar buiten.








Op de 1e verdieping: een zeer grote slaapkamer met terras, kleedkamer en badkamer en aangrenzende whirlpool en chromotherapiebad. Een tweede slaapkamer (nu in gebruik als kleedkamer) en een derde slaapkamer met 2 balkons en ook op deze verdieping een doucheruimte met toilet.

Tot slot is er op de zolder die zo'n 45m2 vertegenwoordigt een zeer fraaie woonkamer gecreëerd. Het heeft veel licht dankzij het raam en de twee dakramen. Deze ruimte zou duidelijk het onderwerp kunnen zijn van een 4e slaapkamer of een mooie werkomgeving.

Ruimten

Kamers8
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven300 m²
Totaal630 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Confignon

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op stad
TypeHuis
Bouwjaar1990