Huis voor Kopen in Sens-Beaujeu, Frankrijk

Sens-Beaujeu
Huis • 5 kamer(s) • 3 bed. • 181 m² • ref: 1454387
€ 86.000
iad France - Lolita Vansteenwege biedt: Familieboerderij van ongeveer 180 m² rustig, 5 kamers / 3 slaapkamers met een garage, een werkplaats, een binnenplaats van ongeveer 300 m² aan de achterkant van de boerderij en een niet-aangrenzend perceel van ongeveer 560 m².
Op de begane grond: een woonkamer met een open poly-flame open haard en airconditioning, een halfopen keuken naar de woonkamer met een open haard, een badkamer met bad, een toilet, een kantoor (of een slaapkamer).
Boven: 3 slaapkamers en een toilet.
Niet-conforme maar functionele individuele sanitaire voorzieningen.
Dubbele beglazing, verwarming op hout en gas.
Licht. Talrijke ontwerpmogelijkheden.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over de energieclassificatie van deze woning: ENERGIEKLASSE D-index 204 en KLIMAATKLASSE D-index 44. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Miss Lolita Vansteenwege EI (ID 59632), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van BOURGES onder het nummer 900766874, houder van de vastgoed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers5
Vloeren1
Slaapkamers3

Oppervlakken

Leven181 m²
Kavel560 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Tuin

Sens-Beaujeu

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
D
204
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
D
44