Huis voor Kopen in Biesles, Frankrijk

Biesles
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 135 m² • ref: 1452928
€ 51.000
iad France - Vanessa Dessy biedt: Te renoveren dorpshuis bestaande uit op de begane grond: een keuken, een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer en een toilet, op de eerste verdieping twee slaapkamers en een kleedkamer.
Zolder over het geheel, werkplaats, wasruimte, toilet en doucheruimte aan de achterkant van het huis met uitzicht op een kleine tuin.
Niet aangrenzend, een garage van ongeveer 45m2 in briesblokken gelegen op een perceel van ongeveer 284m2.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over het energielabel voor deze woning: ENERGIE-klasse E-index 265 en KLIMAAT-klasse D-index 41. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van mevrouw Vanessa Dessy EI (ID 64471), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van CHAUMONT onder het nummer 809007693, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers4
Vloeren1
Slaapkamers3

Oppervlakken

Leven135 m²
Kavel442 m²

Biesles

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
E
265
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
D
41