Inkomstengenererende oase op het schiereiland Placencia

Placencia, HJ4P+QG6, Placencia, Belize
Vrijstaand twee+ verdiepingen • 4 bed. • 4 bad. • 195 m² • 3de verdieping • ref: Ezekiel Choc - Century 21 Belize (Placencia)
€ 490.490

De aantrekkingskracht van het schiereiland Placencia als gewilde bestemming voor investeringen in onroerend goed blijft groeien, gedreven door de stijgende vraag van seizoensreizigers, telewerkers, vakantiegangers, potentiële verhuizers en mensen die op zoek zijn naar een relaxte levensstijl.

Genesteld in een zeer toeristisch gebied net ten zuiden van gerenommeerde resorts en restaurants in Placencia, biedt de Rosa Del Mar-compound een lucratieve kans voor het genereren van inkomsten. Dit complex ligt op 10 minuten rijden van Placencia Village en bestaat uit een huis met drie verdiepingen en een vrijstaande woning in een omheinde tuin van 7.000 vierkante meter, klaar voor inkomstengenererende activiteiten.

De woning wordt volledig gemeubileerd aangeboden en is verzekerbaar. Het pand wordt momenteel gebruikt als langetermijnverhuur en heeft het potentieel om te worden vermeld op populaire platforms zoals Airbnb, VRBO en Booking voor kortetermijnverhuur na voltooiing van de licentie. Voor mensen met grotere gezinnen die een verhuizing naar Belize overwegen, onderscheidt Rosa Del Mar zich als een ideale compound. Hier is een nadere blik op het pand:

Huis met drie verdiepingen Rosa del Mar, tweede verdieping

De bovenste verdieping, gebouwd met verschillende hardhoutsoorten, beschikt over een ruime L-vormige veranda, die een glimp opvangt van passerend verkeer en een open tuinruimte. De ingang leidt naar een hoekeetkamer die verbonden is met de leefruimte, allemaal met houten vloeren die mogelijk opnieuw moeten worden gekleurd. De keuken, tegen de muur geplaatst met een toog, grenst aan een half bad voor gemakkelijke toegang. Een grote slaapkamer met een eigen badkamer is voorzien van airconditioning en een stevige trap leidt naar een kleine derde verdieping met de tweede slaapkamer met een eigen badkamer. De L-vormige veranda biedt voldoende ruimte voor het afsluiten van een derde slaapkamer indien gewenst.

Rosa Del Mar, eerste verdieping

Deze betonnen vloer, met tegelvloeren, toont een unieke stijl. Bij binnenkomst vindt u een woonkamer die verbonden is met de keuken. De accommodatie beschikt over een slaapkamer, een badkamer en een slaapkamer met airconditioning, ideaal voor een enkele bewoner of een stel. Gescheiden door een hek van de vrijstaande huizen, is dit huis met drie verdiepingen huisdiervriendelijk. Gedeelde voorzieningen zijn onder andere toegang tot een wasmachine en droger, en er is extra opslagruimte beschikbaar op het terrein.

Rosa Del Mar: Vrijstaand huis

Dit vrijstaande huis op de bovenste verdieping, gelegen in een volledig omheind gedeelte, straalt een privésfeer uit en verwelkomt huisdieren. Het huis combineert betonnen balken en funderingen met verschillende hardhoutsoorten en beschikt over een ruime veranda, die de verfrissende Caribische bries opvangt. Binnen vindt u goed gebeitste vloeren die leiden naar de woonkamer en keuken, klaar voor onmiddellijke bewoning. De slaapkamer met airconditioning is privé gescheiden door een schuurdeur en de badkamer is ook zorgvuldig ingedeeld. Onder de balken bevindt zich een afgesloten ruimte met de persoonlijke wasmachine en droger van de unit, die ook dienst doen als opslagruimte.

Het strand, op slechts 5 minuten lopen aan de overkant van de weg, versterkt de aantrekkingskracht van deze woning. Rosa Del Mar is gepositioneerd als een uitzonderlijke kant-en-klare kans en wacht op slimme investeerders om te profiteren van het inkomstenpotentieel.

Mis het niet - neem contact op met uw plaatselijke makelaar en plan vandaag nog een bezichtiging.

Home Kenmerken:

• Voor elke woning zijn individuele septische systemen aanwezig.

• Jaarlijkse onroerendgoedbelasting bedraagt US $ 8

• Het dak is nog maar twee jaar geleden vervangen.

• Beide woningen zijn voorzien van geaarde masten.

• De woningen zijn verzekerbaar.

• Ruimte om een zwembad toe te voegen

• EIGENAARSFINANCIERING BESCHIKBAAR

• Het huis bevat een rijke verscheidenheid aan houtsoorten, waaronder hardhout, palissander, ijzerhout, koolschors, ceder en onder druk geïmpregneerd grenen.

Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers4

Oppervlakken

Leven195 m²
Kavel640 m²
Airconditioning
Eetruimte
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Tuin
Wasmachine

HJ4P+QG6, Placencia, Belize, Placencia

TypeHuis
Bouwjaar2006
ID26463
NaamCentury 21 Belize
Nummer+501 611 9353