Ervaar de charme van de bergen met alle moderne gemakken

Verbier
Appartement • 5.5 kamer(s) • 113 m² • ref: 1221015
€ 3.386.488
Bagnes Immobilier biedt: Gelegen in een idyllische omgeving die de rust van de natuur combineert met de nabijheid van voorzieningen, is dit luxe appartement een echte uitnodiging om een uitzonderlijke alpine woonervaring te beleven. Vanaf het eerste gezicht zult u gefascineerd zijn door de tijdloze elegantie, de hoogwaardige afwerkingen en de warme sfeer die uitgaat van edele materialen zoals oud hout en natuursteen. Ontworpen voor diegenen die ingetogen luxe en modern comfort waarderen, is elk detail van dit appartement zorgvuldig doordacht om een onvergelijkbare woonervaring te bieden.


Zodra u binnenkomt, wordt u begroet door een praktische inkomhal, uitgerust met een op maat gemaakte garderobe en schoenenkast, perfect om uw spullen in stijl op te bergen.

Het hart van dit appartement is de ruime woonkamer van ongeveer 40m2, met een gezellige eethoek en een prachtige open haard. Deze kamer is ideaal om te ontspannen of gasten te ontvangen. De moderne, volledig uitgeruste open keuken is voorzien van een handig kookeiland, perfect voor snelle maaltijden of een praatje onder het genot van een drankje.

Geniet van een prachtig uitzicht vanaf het balkon op het zuidwesten, ideaal om naar zonsondergangen te kijken of gewoon een frisse neus te halen. Het interieur combineert op elegante wijze oude houten of gipsen muren met stenen of eiken vloeren, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat.

Het slaapgedeelte bestaat uit vier comfortabele slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, die privacy en comfort garanderen voor elk gezinslid of uw gasten. Het appartement beschikt ook over een kelder en een skilocker op de begane grond, voor een optimale opslag van uw berguitrusting.

Voor uw comfort is het appartement uitgerust met een lift, elektrische rolluiken met afstandsbediening en een vloerverwarmingssysteem, waardoor het hele jaar door een aangename temperatuur wordt gegarandeerd.

Er is een overdekte parkeerplaats beschikbaar, wat een extra voorziening toevoegt aan dit uitzonderlijke pand. Ten slotte wordt dit appartement volledig ingericht en gemeubileerd verkocht, zodat u zich zonder zorgen kunt vestigen.

Ruimten

Kamers5.5
Balkons1
Garages (buiten)1

Oppervlakken

Leven113 m²
Bruikbaar120 m²
Balkon
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Gemeubileerd
Parkeerplaats

Val de Bagnes

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Southwest oriëntatie