Appartementen met Schilderachtig Valleizicht in Kaşüstü Trabzon

Yomra
Appartement • 5 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 145 m² • ref: TZX-00226-26110
€ 109.100
Appartementen met Natuur-, Zee- en Valleizicht in Kaşüstü Trabzon

De appartementen liggen in de wijk Yomra in Trabzon. Met een hoog potentieel aan huurinkomsten bieden de appartementen een winstgevend investeringspotentieel. Het levendige toerisme in Yomra en Trabzon verhoogt het investeringspotentieel van de locatie.

De appartementen in Kaşüstü, Yomra liggen op korte afstand van belangrijke voorzieningen zoals het vliegveld, staatsziekenhuis, school, markt, moskee, restaurant en winkelcentrum. Deze gunstige locatie biedt gemakkelijke toegang tot alle dagelijkse behoeften en sociale voorzieningen.

De appartementen te koop in Trabzon, Yomra liggen in een prestigieus complex. Het complex beschikt over binnen- en buitenparkeerplaatsen, chill-out ruimtes, tuinhuisjes, een speeltuin en liften. Deze gemeenschappelijke ruimtes beloven een comfortabele en vrolijke leefruimte voor alle bewoners.

Er zijn meerdere appartementtypes binnen het project. De meeste appartementen hebben slaapkamers, een woonkamer, een gedeelde badkamer, een eigen badkamer en 2 balkons. De appartementen met 3 slaapkamers hebben bovendien een kleedkamer. Elk appartement is uitgerust met gelamineerde parketvloeren, keramische keuken- en badkamervloeren, aluminium PVC ramen, internetinfrastructuur en satelliettelevisie.


TZX-00226

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven145 m²
Totaal165 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv

Yomra

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het platteland
Zeezicht
TypeAppartement
Bouwjaar2024