Vastgoed met Natuur en Zeezicht in Termal Yalova

Üvezpınar Mahallesi
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 89 m² • 1de verdieping • ref: YVX-00048-12696
€ 250.736
Vastgoed in een Hotel-Concept Project in Termal Yalova

Yalova heeft een gunstige ligging ten opzichte van grote steden. De stad is geschikt voor zowel zomer- als wintervakanties. Het biedt een prachtige natuur en kustlijn. Termal is een populaire wijk van Yalova. Termal is ideaal om te wonen en vakantie te vieren en is erg populair vanwege de natuur, het verwarmende water, het gezondheidstoerisme en sport.

De vastgoed te koop in Yalova ligt op een steenworp afstand van Atatürk Mansion. De woningen zijn ook gelegen op 1,5 km van het centrum van Termal, 6,6 km van Sudüşen Watervallen, 9,7 km van de kust wijk Çınarcık, 18 km van het centrum van Yalova en de veerboot haven, 44,4 km van Osmangazi Brug, 69 km van Yenişehir Luchthaven, en 76 km van Istanbul Sabiha Gökçen Luchthaven.

Het project omvat in totaal 5 blokken, waarvan 2 met een hotelconcept. Er zijn 52 suite-appartementen in 3 blokken. Deze worden geleverd met hoge huurinkomsten via verhuur voor toerisme. De kopers kunnen hier zowel van een vakantie genieten als een winstgevende investering doen. Elke woning is gemeubileerd en klaar voor een verblijf.

De woningen hebben 1, 2 en 3 slaapkamers. Elke kamer heeft thermaal water. De balkons met jacuzzi's hebben een mooi uitzicht op zee en de stad Istanbul. Met een schone lucht, de locatie is ideaal voor sportliefhebbers.Het project biedt ook een kostenloze ontwerpen en personalisatie optie.

Het project biedt verschillende sociale voorzieningen. Er zijn binnen- en buitenzwembaden, een Turks bad, stoombaden, een sauna, zoutkamers, massageruimtes, thermale badkamers, fitnesscentra, SPA's, pilatesafdelingen en een huidverzorgingscentrum. Er zijn ook detox-, antitoxine- en dieetadviseurs.

Het project is ideaal voor een snel rendement op investering. Het project biedt zowel een winstgevende investering op lange termijn als een comfortabele en luxueuze ruimte.


YVX-00048

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven89 m²
Totaal165 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Üvezpınar Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de stad
Uitzicht op het platteland
TypeAppartement
Bouwjaar2024