Woningen met Ruim Ontwerp en Uitzicht op Zee in Benahavis

Benahavís
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 143 m² • ref: AGP-00336-12529
€ 1.250.000
€ 970.000+280.000
Woningen met Zeezicht in Complex met Rijke Voorzieningen Dicht bij Golfbanen in Benahavis

De woningen zijn gelegen in de stad Benahavis. Het is een van de meest gevraagde gebieden met Marbella aan de Costa del Sol. Benahavis biedt een rustige en prestigieuze levensstijl. De stad heeft ook een ideaal klimaat met meer dan 300 zonnige dagen in een jaar.

De woningen te koop in Benahavis bevinden zich op slechts 10 minuten van Puerto Banus, 15 minuten van het centrum van Marbella en 45 minuten van de luchthaven van Malaga en Gibraltar.

De woningen zijn gelegen in een complex met rijke voorzieningen. In het omheinde complex zijn er zwembaden, een spa met een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte, multifunctionele banen voor paddle en tennis, kinderspeelplaatsen, 24/7 beveiliging, conciërgediensten en beheer- en onderhoudsdiensten voor onroerend goed. Het complex heeft ook een samenwerking met Marbella Club. Deze club heeft een golfbaan, manege, tennisclub, SPA's, strandclubs en kinderclubs.

De woningen hebben keukens met bovenkasten, keukenwerkbladen, inductiekookplaten, multifunctionele ovens, magnetrons, afzuigkappen, inbouwkoel-/vriescombinaties en vaatwassers, wasmachines en een wasdroger. Alle producten in de accommodaties zijn van hoogwaardige merken.


AGP-00336

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven143 m²
Totaal143 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Sauna
Tennis
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Fitnesscentrum

Benahavís

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2025
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens